Fut a cég extra - 2016

FUT A CÉG EXTRA - céges verseny sorozat valódi extrákkal

Fuss, kerékpározz, túrázz, gyalogolj, ússz, vagy triatlonozz kollégáiddal!

2017-es sorozatunk igazi extrákkal bővül, jövő évi kiírásunkat itt böngészheted >>>>>


2016-ban 7 fordulóból álló sorozatot hirdetünk a legaktívabb cégek, munkahelyi közösségek számára.
Azokat várjuk, akik több versenyen is bizonyítani tudják kitartásukat, szervező-, mozgósító erejüket! Lássuk, hogy egy-egy cégen belül mekkora hatása van a sportos, aktív életet élő közösségeknek!

A Fut a cég extra sorozat nem sportegyesületek, alkalmilag összeállt atléták, hanem a cégek, munkahelyi közösségek versenye, ezért a részvételnél alapfeltétel, hogy a nevezett versenyzők egyéni és páros számoknál teljes mértékben, váltóknál a csapattagok többségében valóban a cég munkatársai, alkalmazottai, azok családtagjai, partnerei, üzletfelei legyenek.

  • május 7. 9. Intersport Tour de Tisza-tó (érintett versenyszám: 15 km-es túra, 65 km-es tókerülés, görkorcsolya és Tisza-tavi Bringatlon)

  • május 22. 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála (érintett versenyszámok: egyéni 10 és 5 km, 10+5 km, 10+5+2 km, 10 km párban, 3x1,5 km

  • június 12. 23. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó (érintett versenyszámok: 3 fős félmaraton és 6 fős maratonváltó)

  • június 25. 13. E.ON Délibáb Terepfesztivál (érintett versenyszámok: Délibáb Félmaraton, Délibáb Harmadmaraton, Délibáb Hatodmaraton, Délibáb Mountainbike Maraton és Délibáb Bringatúra, Délibáb Teljesítménytúra és Gyaloglás)

  • augusztus 6. - 7. K&H mozdulj! Velencei tóúszás és túratriatlon (minden versenyszáma)

  • szeptember 11. 31. Wizz Air Budapest Félmaraton (érintett versenyszám: Félmaraton párban és Félmaraton Trió)

  • október 8-9. 31. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál (érintett versenyszámok szombaton a 2,7 km-es Maratonka, a 2,7 km-es SPAR Gyaloglás és az 5 km-es Riska Minimaraton, vasárnap a 4 fős Flora Maratonstaféta)

A RÉSZTVEVŐ CÉGEK ÉRTÉKELÉSE, PONTGYŰJTÉS VERSENYENKÉNT

A cég színeiben célba érkező csapatok létszámát, illetve egyéni versenyzők számát (részvételi pont) és a váltó versenyszámok esetében a céges csapatok közötti sorrendet (eredményességi pont) vesszük figyelembe. Részvételi és eredményességi pont is csak az érintett versenyszámokban jár a cégnek az alábbiak szerint:

Részvételi pont
Az egyéni versenyzők és a csapattagok is az alábbi táblázat szerinti részvételi pontokat kapják:

Távtípusok és pontszámok

A táv típusa

Meghatározás

Pontszám

Hosszútáv

Futásban és gyaloglásban átlagosan legalább 11600 méter (ez a Kékes Csúcsfutás hossza), kerékpározásban a 60 km feletti távok, a tóúszás és a túratriatlon L (XL) távja és a Balaton-átúszás (teljes táv).

3

Középtáv

Átlagosan 5350 méternél hosszabb, de 11600 méternél rövidebb futás vagy gyaloglás, illetve a 28 km-t (a Velencei-tó-kerülés hosszát) elérő kerékpáros távok, a tóúszás és a túratriatlon M távja

2

Rövidtáv

Futás és gyaloglás átlagosan 5350 méterig (ez a Margit-szigeti szigetkör hossza), a 28 km-nél rövidebb kerékpáros számok, valamint a tóúszás és a túratriatlon S távja

1

  • Az egyéni versenyzők a táblázat szerinti pontszámmal gyarapítják a cégük pontjait. Az összetett számoknál (10+5 km, 10+5+2 km) az összesített táv számít.
  • A csapatoknál az átlagosan megtett táv határozza meg a pontszámot, vagyis pl. a Flora Maratonstafétán és a Wizz Air Budapest Félmaraton páros versenyszámában minden csapattag két pontot kap az átlagosan 10,5 km-es futásért, függetlenül a résztávok felosztásától, bringatlonnál minden csapattag 3 pontot ér.
  • A csapatversenyeknél és a chipes mérésű egyéni távoknál a beérkezett, a nem mért egyéni rövid futásoknál, gyaloglásoknál, túráknál a benevezett (nem visszalépett) versenyzők után számítjuk a pontokat.

Eredményességi pont
Az érintett váltó/csapat versenyszámokban a versenyt sikeresen befejező céges csapatok eredményeinek sorrendjében adunk pontot az első 10 céges csapatnak a táblázat szerint.

Eredményességi pontok

Helyezés

Pontszám

1.

200

2.

150

3.

100

4.

70

5.

60

6.

50

7.

40

8.

30

9.

20

10.

10

A pontszámokat nemenként, a Flora Maratonstafétán nemenként és a cégek tevékenységi területe szerinti kategóriánként (1. Pénzügyi és üzleti szolgáltatások, 2. Informatika, távközlés és energia, 3. Ipar, kereskedelem és közlekedés, 4. Közigazgatás, oktatás és egészségügy, 5.Média, 6. Egyéb) osztjuk. Női csapatnak számítanak a tisztán női csapatok, férfi csapatnak azok, amelyekben legalább egy férfi van. A Wizz Air Budapest Félmaraton párban kivétel, mert ott női, férfi és vegyes csapatoknak is adunk pontot.

Az egyéni versenyszámokban (9. Intersport Tour de Tisza-tó 15 km-es túra, 65 km-es kerékpár és görkorcsolya, a 21. Coca-Cola Testébresztő Női Futógála egyéni 10 és 5 km, 10+5 km, 10+5+2 km, a 13. Délibáb Terepfesztivál érintett számai, 7. Velencei tóúszás és túratriatlon, Riska Minimaraton, SPAR Maratonka és SPAR Gyaloglás) nem adunk eredményességi pontot.

A csapatok sorrendjének megállapításánál a chipes nettó befutóidőt vesszük figyelembe.

ÉRTÉKELÉS A SOROZAT KÖZBEN
A sorozat egyetlen versenyének helyszínén sem tartunk külön eredményhirdetést a céges csapatok között.
Az érintett versenyek eredménylistáiban külön kereshető Fut a céges listák találhatók.
A cégek közötti pontverseny aktuális állása az érintett versenyeket követően 15 nap múlva erre a felületre kerül fel, így a ponttáblázat aktualizálásával folyamatosan nyomon követhető lesz a céges verseny állása is.
A negyedik eseménytől kezdve az aktuális állásban elöl vannak csökkenő pontszám szerint azok a cégek, amelyek már legalább négy eseményen részt vettek (mivel ezek biztosan benne lesznek az éves értékelésben), mögöttük a többiek (amelyek újabb eseményen való részvétellel előreugorhatnak, ha több pontjuk van). Tehát lehet, hogy egy magasabb pontszámmal rendelkező cég hátrébb kerül, mert még nem biztosította a részvételét az összesített értékelésben.

ÖSSZESÍTETT ÉRTÉKELÉS A VERSENYSOROZAT VÉGÉN
A versenysorozat végén összesített eredményt hirdetünk azok között a cégek között, amelyek az 7 érintett versenyből legalább 4 eseményen szereztek részvételi pontot. Az a cég nyeri az összesített pontversenyt, amelyik a versenysorozat végére a legtöbb pontot gyűjti.

BESZÁMOLÓ A TAVALYI SOROZAT DÍJKIOSZTÓJÁRÓL ITT!!!! >>>

A CÉGES CSAPATOK NEVEZÉSÉRŐL RÉSZLETESEN ITT!!!!>>>

TÁMOGATÓ
budapest_logo NÉVADÓ FŐSZPONZOR KIEMELT TÁRSSZPONZOR
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
Telekom 2013 Dreher24 lkogó Horalky_logo cerbona2013 Sponser logó visegradi_2015 MÉDIATÁMOGATÓ szuperinfo joy logo Diéta és Fitnesz TÁMOGATÓ
biofreeze_uj maxballon EMMI logó

fb share