Médiabajnokság - 2021Most rólatok szólhatnak a hírek!
Lépjetek ki a kamerák és monitorok mögül és legyetek most Ti a főszereplők!Nevezzétek a szerkesztőséget 3 fős csapattal a X. Médiabajnokságra, teljesítsétek közösen a 21 kilométert a 27. K&H mozdulj! félmaratonváltón, július 24-én.

Játékszabályok:

A hivatalos 21.0975 km-es félmaratoni távot háromfős csapatok teljesítik, minden tag 7 km-es kört fut.

A csapat legalább egy tagjának szigorúan a nevező szerkesztőség vagy kiadó munkatársának kell lennie, de jobban mutat a céges hírlevélben is, ha mindhárman ott dolgoznak.

Tennivalók:

1. Szervezzetek 3 fős csapatot!

2. Találjatok ki olyan csapatnevet, amely magában foglalja a szerkesztőség vagy kiadó nevét is.

3. Töltsétek ki és küldjétek vissza a nevezési lapot legkésőbb július 19-ig.

4. Gyertek el és érezzétek jól magatokat július 24-én! Fesztivál hangulatban tölthetitek el az időt, míg a csapattársatokra vártok.

Nevezési díjatokkal nemes célt szolgáltok, a személyenkénti 3 ezer forinttal a Magyar Élelmiszerbank Egyesület munkáját segítitek.

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület egy non-profit szervezet, amelynek célja, hogy kapcsolatot teremtsen az országunkban felhalmozódó élelmiszerfelesleg és az arra rászorulók között, ezzel elősegítse a szegénység, az éhezés és az alultápláltság csökkenését.

Ha sikerült felkeltenünk Bennetek a versenyszellemet, akkor várjuk a kitöltött nevezési lapokat a hernadi.eszter@futanet.hu e-mail címre.

LETÖLTHETŐ NEVEZÉSI LAP ITT >>>>>

A nevezés díját a megjegyzés rovatban az esemény nevének megjelölésével + csapatnévvel ellátva a következő bankszámlaszámra várjuk BSI SPORT Kft. : 10102086-51120700-01000007 (Budapest Bank)

Az olyan nevezési lapokat, amelyekre nem érkezik meg az esemény előtt a nevezési díj befizetése, nem áll módunkban elfogadni!

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo Telekom 2013 MÉDIATÁMOGATÓ
magyar_autoklub_logo PARTNER

fb share