K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó - edzésterv feliratkozás

A koronavírus-járvány miatt az eseményt elhalasztottuk, erről ITT olvashatsz részletesebben. Amint meglesz az új dátum, a feliratkozás újra indul. Az eddigi feliratkozók automatikusan fogják majd kapni az új dátumhoz igazított felkészülést.

Nyár eleji próbatétel barátokkal vagy egyéniben tetszés szerint a Városligetben. Minimaratonváltó, félmaratonváltó a menü a csapatoknak, az egyéniek pedig félmaratoni távon állhatnak rajthoz.

Nézd meg a 2018-as filmet, meríts erőt a felkészüléshez és tartsd szinten a motivációt.

Ti írtátok:
- Azt gondolom, hogy az általánosságnak megfelelően használható terv, hiszen van benne, hosszú futás, résztáv, minden ami egy stabil félmaratonhoz elég.
- Nekem tökéletesen megfelelt az edzésterv!
- Elég hasznosnak találtam az edzéstervet, rendeszeresen futok több éve, de egy-két "segítségtől" eltekintve nem követtem edzéstervet soha. Kiváncsiságbóol iratkoztam fel, testre szabtam, és van olyan edzés, amit azóota is rendeszeresen futok, beépítettem az edzéstervembe :)
- Működött, köszönöm!
- Nekem hasznos volt. Ha munka mellett kicsit több időm lenne, akkor még jobban tudnám használni. Időnként sajnos időhiány miatt kimaradt 1-1 része.

Az e-edzés keretében az egyéni félmaratoni távra való felkészülésben nyújtunk segítséget. Az edzésterveket három hetes szakaszokban (ún. mikrociklusonként) küldjük. A felkészüléshez bármikor lehet csatlakozni, a levél elején mindig megírjuk, hogy milyen futótudás szükséges az adott terv teljesítéséhez.

Kérünk, arra figyelj, hogy rendszerünkben egyetlen e-mail címet használj. Amivel most feliratkozol, egy későbbi nevezésnél is azt add majd meg.
A Gmail postafiókkal rendelkezők leveleiket ellenőrizzék a promóciós és a spam mappában is!

Fuss hatékonyan, hozd ki magadból a maximumot!
Eddz velünk - fuss velünk!

fb share