Futó leszek! - edzésterv kezdő futóknak

12 hetes, kezdőknek szóló edzéstervünkre folyamatosan lehet feliratkozni.

Futó leszek! - kezdőknek - 2023

12 hetes edzésterv futással ismerkedők számára

Feliratkozom és elfogadom az adatvédelmi szabályzatotAz edzésterv időtartama 12 hét.
Minden héten pénteken indul, nem tudsz lemaradni!


Te már rutinos vagy, de az ismerőseidet is meg akarod fertőzni?
Biztosan neked is van olyan barátod, rokonod, kollégád, aki elismerő szavakkal méltatja a futóeredményeidet, a kitartásod, és egy-egy elejtett megjegyzéséből arra következtetsz, hogy szívesen kipróbálná magát, de nem tudja hogyan kezdje el.

Aki sosem sportolt, és számára a futás az olimpiai 100-as döntőben Usain Bolt 9 és fél másodperces felvillanása, az el sem tudja képzelni, hogy valójában mennyire egyszerű elkezdeni, és milyen hamar elér az ember egy olyan szintre, amikor már a mértékletességhez kell az erő.

Segíts neki! Mutasd meg ezt az e-edzés kezdő, Futó leszek c. hírlevelére való feliratkozási lehetőséget!

A hírlevél edzéstervet, táplálkozási tanácsokat és futófelszereléssel kapcsolatos tudnivalókat is tartalmaz, melyet három hónapon keresztül, háromhetente küldünk a feliratkozottaknak.
A terv nagyon óvatosan halad, elsősorban azokra gondolva, akik még sosem futottak, sőt, némi túlsúllyal is rendelkeznek. A haladási ütem mindenki számra tartható, aki heti háromszor fél órát, később 40-50 percet rá tud szánni az edzésekre.
Azonban a megtett kilométerek, vagy a futással eltöltött percek növelésénél egy sokkal fontosabb dolgot is ajánlunk bónuszként: a futás szeretetét. És ez nem üres frázis, az elmúlt négy évben több mint hétezren iratkoztak fel és végezték el hétről-hétre az előírt penzumot, s közülük a többség már túl van élete első futóversenyén is!

Kérünk, arra figyelj, hogy rendszerünkben egyetlen e-mail címet használj. Amivel most feliratkozol, egy későbbi nevezésnél is azt add majd meg.
A Gmail postafiókkal rendelkezők leveleiket ellenőrizzék a promóciós és a spam mappában is!

Eddz velünk - fuss velünk!

fb share