Jótékonyság az ALDI Női Futógálán - 2023

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 28. ALDI Női Futógála versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

Támogasuk a mellrák elleni küzdelmet!

A mellrák napjainkban minden 8-9. nőt érinti élete valamely szakaszában. Az "Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület" a betegség korai felismerésére, a szűrések fontosságára hívja fel a figyelmet. Küldetésük a betegséggel kapcsolatos hiteles információk továbbadása az érintettek, családtagjaik és az egész társadalom számára. Támogatásoddal ezt a létfontosságú felvilágosító munkát támogathatod, mert: "Számít az az egy nő. Minden nő számít."

Támogasd az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesületet! >>>>

NÉVADÓ SZPONZOR
VÉDNÖK
TÁMOGATÓ
budapest_logo KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
PARTNER

fb share