Fut a színház - 2014

FIGYELEM, IDŐPONTVÁLTOZÁS!'

A 29. SPAR Budapest Maraton Fesztivál időpontját a 2014. október 12-i önkormányzati választások zavartalan lebonyolítás érdekében meg kellett változtatnunk. Az esemény új időpontja: 2014. október 11.

A változással kapcsolatos további információkért KATTINTS IDE!

Ahol a művészlélek és a futólélek eggyé válhat...

3. alkalommal hirdetünk külön versenyt hazai és határon túli magyar színházak, bábszínházak, színházi szakemberek, színházi fesztiválok, színikritikusok, filmsorozatok váltói számára 2014. október 11-én, szombaton a 29. SPAR Budapest Maraton fesztiválon, Magyarország legnagyobb szabadidősport rendezvényén!

Egyedül nem megy?

Sebaj, hiszen a Flora Maratonstafétában 4 fős váltók is teljesíthetik a klasszikus maratoni távot, ahol a tagok egymást váltva 11,6 km - 11 km - 8,2 km - 11,4 km-es szakaszokat futnak. Az útvonal fővárosunk legszebb pontjait érintve halad.

Képviseljétek a színházi szakmát a futás ünnepén!

A 2013-as esemény valóban a futás ünnepe volt 21 900 indulóval, ahol a magyarok mellett 60 ország 3000 futója színesítette a mezőnyt.

Kit érdekel mindez?

Tavaly már 22 színházi csapat versengett egymással, a média érdeklődésétől kísérve. Számukra ünnepélyes eredményhirdetést és díjkiosztót rendeztünk a győztes teátrumi csapat otthonában a Vígszínházban, ahonnan senki nem tért haza üres kézzel.Terveink szerint idén is egy patinás intézményben tartjuk majd a kategória ünnepélyes eredményhirdetését.

Művészek a mezőnyben:

Díjkiosztó a Vígszínházban:

Fuss és jótékonykodj!

A Fut a színház - 2014 verseny csapatai által befizetett jótékonysági nevezési díjjal a Bajor Gizi Színészmúzeumot támogatjuk. (A jótékonykodás lehetőségét kínáljuk minden "színházi ember" számára, azoknak is akik még nem a futás szerelmesei, de szívesen áldoznak az itt jelzett célra.)

A közönségsiker garantált!

Az útvonal mentén végig zeneszó kísér, a célban sok ezer lelkes szurkoló tapsa vár.

A tavalyi győztes Vígszínház büszke büszke művészei így értékelték a sikert:

Felkeltettük az érdeklődésedet?
<<center>>

LETÖLTHETŐ SPECIÁLIS NEVEZÉSI LAP ITT.

A JÓTÉKONYSÁGI NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉNEK MÓDJAI

ÍGY KÉRHETSZ ÁFÁS SZÁMLÁT

Minden kérdésedre válaszolunk: 20/375-1829, lakatos.istvan@futanet.hu

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖKÖK NÉVADÓ FŐSZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
coca cola testebreszto 2011 Danone_logo KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
metropol TÁRSSZPONZOR
timex MÉDIATÁMOGATÓ
Diéta és Fitnesz Funzine joy logo Mozgásvilág_logo TÁMOGATÓ

fb share