Velencei Tóúszás és Túra Triatlon megközelítés, parkolás

A gárdonyi Sport Beach megközelítése gépkocsival

Az eseményre gépkocsival érkezők számára a gárdonyi Sport Beach fizetős parkolója biztosít férőhelyet. A parkolás napi díja gépkocsival 780 Ft, motorral 470 Ft.

Budapest felől az M7-es autópályán. az autópályáról Kápolnásnyékinél jövünk le, és ráfordulunk a 7-es számú útra Velence irányába. Gárdonyba beérve a Szabadság úton haladunk tovább. Kb. 100 méter után jobbra fordulunk előbb a Postás utcába, majd a Keszeg utcába. 40 méter megtétele után érkezés a Harcsa utcához, ahol a Sport Beach fizetős parkolóját találjuk.

Székesfehérvár irányából a 7 számú úton haladunk Gárdonyig. A Balatoni útról balra lefordulunk előbb a Kemping utcába, majd a Varsa utcába. Innen kb. 1 km megtétele után érkezünk a Keszeg-, majd a Harcsa utcához, ahol a Sport Beach fizetős parkolóját találjuk.

A gárdonyi Sport Beach megközelítése vonattal

  • Budapest és Székesfehérvár felől óránként érkezik vonat. Gárdony vasútállomásnál kell leszállni, az aluljárón át gyalog közelíthető meg (kb. 100 m)

Strandra belépés

Az esemény nevezői számára

  • a nevezési díj tartalmazza a belépőjegy árát is!
  • a Strand főbejárata mellett, külön bejáraton keresztül, külön kapuval jelölt úton lehet bejutni a versenyirodába, ahonnan kizárólag a regisztrációkor kapott karszalag bemutatásával lehet a területre belépni.

Kísérők, családtagok, szurkolók részére

  • A kísérő hozzátartozókra és barátokra a strand hivatalos belépőjegy árai vonatkoznak. Az árak és családi kedvezmények hamarosan.
  • a Strand főbejáratánál lévő pénztárban megváltott belépőjeggyel (karszalag)

A Strand területét legkésőbb 18:00 órakor el kell hagyni!

NÉVADÓ FŐSZPONZOR TÁRSSZPONZOR Amway MÉDIATÁMOGATÓ wellnes_cafe wellnes Funzine TÁMOGATÓ

fb share