Jótékonyság a Liget Élményfutáson - 2023

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy egyszerű adományozási formával bővült. Az eseményekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 2000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg a "+" jellel többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A Liget Élményfutás versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt is támogathatod adományoddal:

A Mozgásjavító sporteszköz beszerzésének támogatása

A zuglói "Mozgásjavító" 120 éve áll a mozgáskorlátozott diákok szolgálatában. Jelenleg 200 mozgáskorlátozott gyermek és fiatal oktatása, nevelése, mozgásfejlesztése, egészségügyi ellátása, gondozása, szakképzése és sérülés specifikus ellátása folyik az intézményben. A sporttevékenység kezdetektől fogva fontos és elengedhetetlen része a mindennapoknak. Az intézmény most egy új szakkör – a tchoukball – elindításán dolgozik. A tchoukball egy dinamikusan fejlődő sportág, melynek kerekesszékkel játszható verziója is létezik. A sportág kezdő felszerelési tárgyainak (kapuk, gyakorló-, és speciális labdák) beszerzésében segíthetünk nekik.

Támogatom Mozgásjavító sporteszköz beszerzését.>>>>

NÉVADÓ SZPONZOR
VÉDNÖK
TÁRSSZPONZOR

PARTNER
MÉDIATÁMOGATÓ

fb share