18 hetes edzéstervek indulnak a SPAR 30 és 10 km-re

Készülj edzéstervünk segítségével a SPAR Budapest Maraton Fesztivál 30 és 10 km-es távjaira! A feliratkozók június 3-tól háromhetente kapják majd az edzéstervet, hogy az október 9-10-i hétvégén célba érhessenek választott távjukon.

A 30 km-es felkészülés során két edzésterv közül választhatsz majd. Az egyik azoknak készül, akik életük első ilyen távú teljesítésére készülnek, és azon szeretnének célba érni szintidőn belül. A másik edzésterv azoknak szól, akik a 2:30-as célidőt szeretnék megfutni.

A 10 km-es edzésterv kezdő futóknak készül, nem szükséges hozzá futómúlt, csak legyél kellően lelkes, és mi 18 hét alatt eljuttatunk életed első tízeséig. Ha már futsz egy ideje, de a lassabbak közé tartozol, akiknek rémálmaikban szerepel a záróbusz, akkor is érdemes ezt a tervet választanod, tutira beviszünk szintidőn belül.
A gyorsabb tízesre készülők edzésterve majd júliusban indul.

A tavalyi eseményről készült kedvcsináló videót nézd meg itt:30 km-re iratkozz fel itt:

Regnum 30 km

18 hetes felkészülés a Regnum 30 km-es távjára, célba érésre, és 2:30-as célidőkre

Feliratkozom és elfogadom az adatvédelmi szabályzatot10 km-re itt tudsz feliratkozni:

DESPAR 10 km

18 hetes felkészülés a DESPAR 10 km-re, célba érésre, kezdőknek

Feliratkozom és elfogadom az adatvédelmi szabályzatotHa szeretnél másokkal is beszélgetni, tapasztalatot cserélni a felkészülés örömeiről vagy épp nehézségeiről, várunk az Első 10 km-re készülök facebook csoportban.Hozd ki magadból a maximumot!
Eddz velünk!
fb share