Egy előfizetés = egy nevezés? Balatoni Spuri játék!

Nagyon sokan gyűlünk össze hétvégén a 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton két napjára. És hiába akartuk plusz félmaratonnal sűrűbbé tenni a programot, még így is maradtak lukak, hát kitaláltunk egy játékot. A lényege röviden: fizess elő a Spurira, és nyerd vissza nevezési díjadat! Meggyőző? Naná! Ráadásul a téli, 30 oldalnyi Spartathlon melléklettel megjelent számot is megvásárolhatod a helyszínen!

Nos, bontsuk ki akkor a részleteket!

A játék lényege annyi, hogy azok között, akik ezen a hétvégén fizetnek elő a lapra, kisorsolunk 5 nyertest - ők visszakaphatják* a 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton nevezési díjukat. Ez ilyen egyszerű.

A téli lapszám pedig természetesen kapható lesz szombaton és vasárnap is a Balatonnál, benne egy exkluzív melléklettel az idei Spartathlon magyar hőseiről! Olvass a háromszoros győztes Lubics Szilviről, az Athén - Spárta távot 17-szer legyőző Lőw Andrásról és a többiekről! Olvass a lapban Yiannis Kourosról, a legendás ultrafutóról és a 24 órás világcsúcstartóról, aki a Spartathlon két legjobb célidejét futotta a verseny első két évében!

És szokás szerint, mint fent írtuk, lehetőség lesz előfizetni is a következő négy számra. Csak ezen a két napon amellett, hogy zajlik a szokásos előfizetői játékunk, melynek során minden előfizető nyerhet, még a nevezési díjat is vissza lehet nyerni.

Hogy miért érdemes még megvenni a lapot? Nézd csak meg az új szám tartalomjegyzékét!

Kattints a képre, hogy azt nagyban lásd!

Tripla élményben lehet tehát részed, ha szerencsés vagy, amellett, hogy futsz egy jót, tiéd lesz Magyarország egyetlen csak futással foglalkozó szaklapja is egy évig - és utóbb kiderülhet, hogy ingyen neveztél. Van-e valami kifogás ez ellen? Ugye, nincs. Egy éven keresztül az aktuálisan leghasznosabb információk a postaládádban, folyamatos lehetőség egy-egy értékes nyeremény elcsípésére... Gyere tehát, fuss, vedd meg a téli számot, és azonmód fizess is elő a következő évfolyamra!

Egy szám ára így 850 forint helyett már csak 750 forint lesz, ha Spuri Aranykártyád van, akkor pedig már csak 675. Ez biztos, hogy megéri. Szerencse fel tehát!

* A nyertesek 11. Intersport Balaton Maratonra saját részükre befizetett nevezési díját az BSI rendszerében az egyenlegükben jóváírjuk, az összeget 2015.12.31-ig bármely BSI esemény nevezési díjának kiegyenlítésére felhasználhatják. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.fb share