Fogytán a helyek a félmaratonokra a Balatonnál!

A 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton hagyományosan a BSI futószezonjának záróállomását jelentette (eddig, mert idén kicsit később is lesz még egy móka: a Rossmann Mikulásfutás). Népszerűsége pedig évről évre egyre csak nőtt, és jelenleg az a helyzet, hogy hiába az újdonság, hogy két napon is futhatsz félmaratont, vészesen közeledünk a maximális létszámhoz!

Röviden:

  • a szombati félmaratonra a létszámlimit 2000 fő, és jelenleg kevesebb mint 300 helyünk van.
  • A vasárnapi félmaratoni limit 1500 fő, jelenleg kevesebb mint 250 helyünk van.

Mivel sokan az utolsó pillanatra hagyják a nevezésüket, idén nagyon könnyen előfordulhat, hogy jön egy későn ébredő, és már nem tud nevezni... Mindenkit arra buzdítunk tehát, hogy ha a szezont egy nagyon jó kis félmaratonnal szeretné zárni a Balaton partján, de még nem nevezett egyik távra sem, akkor azt nagyon gyorsan tegye meg, mert a végén lecsúszik a lehetőségről, és már csak szurkolni jöhet!

Tavaly 2685 nevezés érkezett a félmaratonra, ennél idén már az előnevezések száma is több tehát. Ne ezen múljon az indulásod!

De, hogy ne csak ilyen ijesztő dolgokról legyen szó, mintegy ráhangolódásképpen nézzük meg a tavalyi esemény rövid filmjét, hiszen már csak egy hét meg egy kicsi van hátra; jó lesz felidézni a hangulatot, hiszen ez is a felkészülés része, nem?fb share