BSI tehetségkutató Siófokon!

Független és pártatlan zsűrizést ígérünk az Intersport Balaton Maraton szombat esti táncversenyén... De tényleg! Ugyan nálunk a zenére végzett bármiféle mozgások közül nem biztosan a legjobb lesz a győztes, hanem az, akit mi úgy ítélünk meg, azért megnyugtatunk mindenkit: még magunk sem tudjuk, milyen szempontok alapján szórjuk majd ajándékokat a szombat esti bulin. De tuti, hogy szórni fogjuk. No, most készülj a táncversenyre, ha tudsz! 15-án este indul a megmérettetés!

Hitesd el velünk, hogy tudsz táncolni, vagy győzz meg minket, hogy amit művelsz, az maga a tánc!

A dolog nagyjából úgy fog kinézni, mint tavaly, de mivel a jogot fenntartjuk, hogy bármikor megváltoztassuk a szabályokat, lehet, hogy teljesen más lesz. Mindenesetre a terv a következő:

A futópálinka verseny után (hát persze, hogy lesz futópálinka verseny!) néhány illusztris BSI alkalmazott (értsd: aki épp arra jár) rácsodálkozik egy-egy fejenforgó, lambadázó, hasoncsúszó és egyéb tevékenységet ütemre elmélyülten végző táncosra, majd rácsodálkozás után erélyesen felszólítja, hogy azonnal válasszon ajándékot a dobozból, mert (vigyázat, szakkifejezés következik!) nagyon állat volt, amit csinált. És itt nagyjából ki is merül majd a szakmaiság...

A táncmulatság/bál/dizsi 8-kor kezdődik. Dídzséj Gyuszi csinál egy "Rock'n'Roll félórát" az elejére. Ennek a programja a következő lenne:

  • 10 perc R'n'R "bemelegítés" - hozott szőnyeg igény szerint felcsavarható, ezalatt már le lehet minket fizetni.
  • 2-3 perc Twist táncverseny, tessék riszálni meg minden, a legjobbakat díjazzuk. A legviccesebbeket is. Meg akit gondolunk.
  • 10 perc R'n'R - csakis az ajándékokra gondoljatok!
  • 2-3 perc akrobatikus R'n'R táncverseny, itt jöhet a fejenpörgés.
  • 10 perc R'n'R - mi más legyen a végére?

Gyere fel szombaton az első emeletre este, és érezd jól magad! Rajtunk nem fog múlni. Ezt megígérjük.

(Azt említettük, hogy a zsűri idén sem kevésbé korrupt, mint tavaly?)fb share