JFK - te hány teljesítésnél jársz?

A JFK (Jubileumi Futók Klubja) tagjának lenni egyfajta elismerés azok számára, akik az átlagosnál többször teljesítettek egy adott távot. Van már ilyen klubunk a Budapest Félmaraton, a Budapest Maraton, a Kékes Csúcsfutás és a Délibáb Terepfutás kapcsán is. Mostantól nagyon egyszerűen ellenőrizheted, hány teljesítésnél tartasz, és ha a tagság kapujában állsz, mennyi kell még ahhoz, hogy a klub tagja légy.

A tennivaló egyszerű: regisztrálni kell, ha még nem tetted a futanet.hu oldalon az online nevezésnél, majd belépni.

Az online nevezésbe belépve minden futó lát egy Jubileumi Futók Klubja menüpontot, ahol megtudhatja, miről is szól az egész, hátha eddig nem is tudta, hogy van ilyen.

Itt találsz linkeket a kiírásokhoz, és megnézheted, hogy állsz a sorozatban, hány teljesítésre vagy a tagságtól (pl. a maratonon az 5. teljesítéstől, a félmaratonon a 10-iktől), mi az állandó rajtszámod, ha már tag vagy... (Kérjük, hogy ha mégsem online nevezel a következő versenyre ebből a sorozatból, tüntesd fel ezt a rajtszámot! Az online nevezés automatikusan ezt fogja adni.) Sőt, a Részletek gombra kattintva megnézheted a sorozatba tartozó versenyeidet, és ennek alapján tudsz reklamálni, ha rosszak az adatok.

Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint az egyes kiírásoknál látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra még akkor sem, ha a táblázatos lista nem naprakész!

Egyszerű dolog, de mégis nagyszerű, nem? Te hányszor teljesítetted már a fenti versenyeket? Kattints, és nézd meg gyorsan! Lehet, hogy már ott állsz a klub bejáratánál?fb share