Ki lesz a századik?

Éppen 99 nevezés futott be eddig jövő tavaszi 8. Spuri Balaton Szupermaraton egyéni távjára. Most jön a századik, de vajon ki lesz az? Lehet, hogy éppen te? Ugyan a hónap végéig még kedvezményesen nevezhetsz, de azért milyen jó poén volna épp századikként jelentkezni, nem? No jó, ha nem érzed, hogy neked körbe kellene futnod egyedül az egész tavat, persze jó dolog ezt csapatban is tenni... a lehetőségek határtalanok!

Az egyéni nevezések mellett szépen gyűlnek a páros és váltócsapatok is, akik mind meg szeretnék tenni a 195,4 kilométert az erre szánt négy nap alatt. Még van idő, de már most jó visszagondolni arra, amikor tavaly a szervezőkkel együtt kétezer ember kerülte meg a Balatont. Légy te az egyik, légy te a századik nevező, vagy pedig csak szerezz egy párt, esetleg szervezz egy csapatot, és együtt, jó hangulatban, egymást segítve fussátok körbe azt a hatalmas tavat: együtt lehet, hogy nem is tűnik majd olyan nagynak a feladat!

Később pedig lesz mire visszaemlékezni. Ki hogy futott fel a szigligeti várhoz. Hogyan fordult rá az északi partra. Hogyan szaladt végig a Tagore-sétányon... minden egyes momentumot megoszthattok egymással. Jó lesz, higgyétek el! Eddig hétszer már jó volt.

Még négy és fél hónap. Légy ott! Csak azt kell eldöntened, hogy egyedül-e, vagy csapatban! Mi garantáljuk a szenzációs élményt!fb share