Megvannak a téli mániás eredmények!

Az utolsó félmaratonok után, adatbázis-buherátorunk fejlesztése nyomán örömmel tárjuk elétek a téli FélmaratonMánia eredményeiteket - már ha érdekeltek vagytok a dologban. És mostantól nagyon egyszerűen, szinte egy gombnyomásra megbizonyosodhatsz arról, hogy ha belevágtál a FélmaratonMánia sorozatba, akkor épp hol tartasz, hány teljesítés kell ahhoz, hogy a tiéd legyen a különleges érem.

Mindenekelőtt, ha mindent meg akarsz tudni a FélmaratonMániáról, >>> kattints ide! A lényeg egyszerű: négy évszak - négy félmaraton. Ennyit kell teljesíteni. És ezt követheted mostantól folyamatosan online nevezési rendszerünkben - most épp a téli eredményeidet láthatod, azonban nem sokára nyilvánossá tesszük mindenki számára az éves összesítést a kategóriánkénti helyezettekkel.

Elöljáróban annyit csak, hogy a tavalyihoz képest idén mintegy 40 százalékkal többen, 1190-en teljesítették az évszakonkénti egy félmaratont.

  • 2013. nyár - 2014. tavasz: 124
  • 2013. ősz - 2014. nyár: 356
  • 2013. tél - 2014. ősz: 164
  • 2014. tavasz - 2014. tél: 546

De hogyan nézheted meg, hogy te hogy végeztél?

A dolog nem bonyolult, és arra jó, hogy ha eldöntötted, belevágsz-e a sorozatba, kinézhesd a megfelelő félmaratonokat, azokra időben benevezhess. Ha pedig a végén jársz, akkor el ne felejts jelentkezni a jutalmadért. A tennivaló egyszerű.

A FélmaratonMániában automatikusan részt veszel, ha egymás után futod a félmaratonokat. Ahhoz pedig, hogy megnézd az ehhez kapcsolódó információkat, regisztrálni kell, ha még nem tetted, a futanet.hu oldalon az online nevezésnél, majd belépni.

Az online nevezésbe belépve láthatsz egy FélmaratonMánia menüpontot. Kattints oda, és meg fog jelenni az összes félmaratonod 2011 óta, amire beneveztél, még hozzá befutóidővel együtt - ezek évszakonként lesznek összesítve. Lényegében egyszerű dolog, a te személyes mániád a követésére szolgál, megtudhatsz belőle mindent, még azt is, mikor fejezted be utoljára a FélmaratonMániát. Ha épp benne vagy egy sorozatban, megtudhatod, hogy a négyből hányat teljesítettél már. Ha most kezdenéd, megláthatod, mely eseményekre nevezhetsz. Megnézheted, hogy milyen idővel sikerült teljesítened az adott sorozatot - ezt az után a félmaraton után számoljuk ki, ami után megkapod az érmet. Megtudhatod továbbá, hogy ha egy évszakban többször is lefutottad a 21,1 kilométert, akkor melyik volt a legjobb időd.

Ha az adatokat nézegetve bármi kifogásod, problémád adódik, ne habozz: írd meg azt nekünk a versenysorozat@futanet.hu címre!fb share