Nyerj BALANCE ajándékkártyát a Spuri Futómagazinnal!

Tegnap hirdettük meg azt a játékot, melynek során egy darab SPURI Futómagazin előfizetéssel - ha az a 11. Intersport Balaton Maratonon történik - visszanyerheted a balatoni nevezésed árát. Ma pedig megspékeljük a játékot egy igazi ínyencséggel: egy előfizetéssel akár a fődíjat is megnyerheted: egyet a két, egyenként 20 ezer forint értékű BALANCE Ajándékkártyából. Játssz velünk, tripla élményben lehet részed így a hét végén!

Nos, bontsuk ki akkor a részleteket!

A játék lényege annyi, hogy azok között, akik ezen a hétvégén fizetnek elő a lapra, kisorsolunk 5 + 2 nyertest - ők öten visszakaphatják* a 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton nevezési díjukat, ketten pedig 20000 forint értékű ajándékkártyát kapnak, amit a Balance Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézetben használhatnak fel. Ez ilyen egyszerű.

A téli lapszám pedig természetesen kapható lesz szombaton és vasárnap is a Balatonnál, benne egy exkluzív melléklettel az idei Spartathlon magyar hőseiről! Olvass a háromszoros győztes Lubics Szilviről, az Athén - Spárta távot 17-szer legyőző Lőw Andrásról és a többiekről! Olvass a lapban Yiannis Kourosról, a legendás ultrafutóról és a 24 órás világcsúcstartóról, aki a Spartathlon két legjobb célidejét futotta a verseny első két évében!

És szokás szerint, mint fent írtuk, lehetőség lesz előfizetni is a következő négy számra. Csak ezen a két napon amellett, hogy zajlik a szokásos előfizetői játékunk, melynek során minden előfizető nyerhet, még plus nagy értékű nyeremények is gazdára találnak majd.

Hogy miért érdemes még megvenni a lapot? Nézd csak meg az új szám tartalomjegyzékét!

Kattints a képre, hogy azt nagyban lásd!

Tripla élményben lehet tehát részed, ha szerencsés vagy, amellett, hogy futsz egy jót, tiéd lesz Magyarország egyetlen csak futással foglalkozó szaklapja is egy évig - és utóbb kiderülhet, hogy ingyen neveztél. Van-e valami kifogás ez ellen? Ugye, nincs. Egy éven keresztül az aktuálisan leghasznosabb információk a postaládádban, folyamatos lehetőség egy-egy értékes nyeremény elcsípésére... Gyere tehát, fuss, vedd meg a téli számot, és azonmód fizess is elő a következő évfolyamra!

Egy szám ára így 850 forint helyett már csak 750 forint lesz, ha Spuri Aranykártyád van, akkor pedig már csak 675. Ez biztos, hogy megéri. Szerencse fel tehát!

* A nyertesek 11. Intersport Balaton Maratonra saját részükre befizetett nevezési díját az BSI rendszerében az egyenlegükben jóváírjuk, az összeget 2015.12.31-ig bármely BSI esemény nevezési díjának kiegyenlítésére felhasználhatják. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.fb share