Közlekedés és parkolás a 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton idején

Mint tudjuk, egymással párhuzamos utcákban fogunk futni majd a novemberi 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaratonon, ami azt jelenti, hogy a szűk utcák és a parkolóhelyek mind futókkal lesznek tele. Aztán itt van annak a problémája, hogy aki még nem volt ezen az eseményen, hogyan jut el a tett helyszínére! Nos, összefoglaltuk.

A helyszínt kétféleképpen lehet megközelíteni: autóval vagy vonattal.

  • Személygépkocsival: M7 autópálya Siófok Kelet lehajtónál elhagyod az autópályát. (De jöhetsz a 7-es úton is...) Tovább haladva a 7-es úton az Aranypart táblánál jobbra fordulva áthaladsz egy vasúti átjárón (Darnay tér). Az átjárót elhagyva ráfordulsz a Szent László utcára. Szent László utcáról jobbra kanyarodva eljutsz a Beszédes József sétányra. Rajt és a cél a Beszédes József sétányon található Hotel Aranypart előtt lesz.

Mivel tapasztalat, hogy sok az autó és kevés a hely, fontos, hogy odafigyelj arra, hogy mikor és hol parkolsz!

  • parkolni csak a Szent László utcában tudsz a verseny napján, javasoljuk még az Ady Endre utcát. A Beszédes József sétány a verseny ideje alatt lezárjuk, gépkocsival nem tudsz se ki se be az utcára hajtani. A Hotel Aranypart vendégei sem parkolhatnak a lezárt szakaszon.

Köszönjük a megértésedet!fb share