Szívderítő futóélmények

Csaljunk egymás arcára mosolyt, dobogtassuk meg egymás szívét, érezze más is a lábában a bizsergést, a futócipőt kell húzni érzést! - kéri Beck Monika, a Szív Futónagykövete. Felhívásában csak annyit kér: írd meg futóélményedet, küldj hozzá képet, hadd motiválják a sztorik a többieket is a sportra! Egyszerű feladat, nem? Olvasd el a részleteket is!

Szívderítő futóélmények

Chaplin mondta: "Az emberek arcára mosolyt fakasztani, szemükbe könnyet csalni, a legnagyszerűbb dolog a világon."

Ha mosolygunk, boldogok vagyunk és mások mindennapjaiba is vidámságot viszünk. Vannak olyan pillanatok, amelyek egy életre megmaradnak, mindig mosolyt csalnak az arcunkra. Ezek a pillanatok sokszor nem megörökíthetőek, csak bennünk élnek, de elmondhatjuk egymásnak.

Futótársaim! Én négy éve húztam először futócipőt. Az első rövid távtól a bűvös 21 km lefutásáig, szinte minden megtett méterre emlékszem. Némelyik mosolyt csal az arcomra, van amiről szívesen mesélek és a történeteknek nincs vége - mégis, van egy futókalandom, amely igazán megérdemli, hogy megosszam veletek! Biztos derülni fogtok rajta!

A mosolynak gyógyító ereje van, futás szabaddá és boldoggá tesz bennünket! Osszuk meg másokkal is a futóélményeinket, a legemlékezetesebbet: lehet ez humoros, mókás, kalandos vagy akár tanulságos is. A cél, mosolyt csaljon a arcunkra!

Szív Futónagykövetként fontos számomra, hogy a futás jókedvre derítse a Szív bajnokait! Ezt az érzést szeretnénk átadni másoknak is, erre buzdítok mindenkit. Csináljunk kedvet együtt ehhez a mozgásformához, mások is kapjanak kedvet a futás élményéhez!

Csaljunk egymás arcára mosolyt, dobogtassuk meg egymás szívét, érezze más is a lábában a bizsergést, a futócipőt kell húzni érzést!

Mit kell tenned? Írd meg futóélményedet nekünk, küld el a futoelmeny@szivderito.hu e-mail címre, csatolj hozzá képet (ha van kedved hozzá), mi pedig megosztjuk a futók nagy családjával.

A Magyar Kardiológusok Társaságának új honlapja, a www.szivderito.hu arra vállalkozik, hogy segítse a hétköznapi embereket eligazodni a kardiológia rejtelmes útvesztőjében. Friss tartalmakkal látják el az oldalt, tájékoztatást nyújtanak a betegségekkel kapcsolatban, hangsúlyt fektetnek a megelőzésre és az utógondozásra. Ennek egyik fontos lépése, hogy utat mutat mindenkinek a gyógyulás-, a mozgás- és az életmódváltás területén.

A kardiológus szakemberek a mozgást, ezen belül a futást gyógyszerként ajánlják, ehhez egy kis mosolyt is javasolnak napi rendszerességgel! Az oldal elérhetősége www.origo.hu/index.html, ezen belül a tudomány oldalon a Szívderítő fülre kattintva. Az írásokat a Szív Futónagykövet Magyarország felületen lehet majd napi rendszerességgel olvasni.

Beck Monika
Szív Futónagykövet Magyarország <3fb share