Újabb nyereményeső a Spuri Futómagazinnal!

Épp a minap adtunk hírt arról, hogy melyik szerencsés előfizető nyert MP3 lejátszót és egyebeket, és már megint itt a nagyszerű hír: újabb nyerteseket hirdethetünk ki, még hozzá összesen hetet - azok közül, akik a 11. Intersport Balaton Maratonon fizettek elő a lapra. Ők a 100 oldalnyi igényes tartalom mellett most öten visszakapják a balatoni nevezésük díját, ketten pedig BALANCE ajándékkártyát kapnak. Lássuk a részleteket!

A játék lényege tehát annyi volt, hogy azok között, akik azon a hétvégén fizettek elő a lapra, kisorsoltunk 5 + 2 nyertest - öten visszakaphatják* a 11. Intersport Balaton Maraton és Félmaraton nevezési díjukat, ezek a szerencsés nyertesek pedig a következők:

  • Tréfás-Tóth János (Budapest)
  • Veres Vincéné (Fót)
  • Nagy Abonyi Zoltán (Kaposvár)
  • Bognárné Rózsás Hajnal (Ágfalva)
  • Oroszi Szilárd (Dunaharaszti).

Ketten pedig 20000 forint értékű ajándékkártyát kapnak, amit a Balance Mozgásterápiás és Sport Innovációs Intézetben használhatnak fel. Ők pedig

  • Cseresznyés Csaba (Dunakeszi)
  • Fábiánné Réti Anett (Kaposvár)

A nyerteseket levélben is értesítjük.

A téli lapszám pedig természetesen kapható lesz a Rossmann Mikulásfutáson is december 6-án, benne egy exkluzív melléklettel az idei Spartathlon magyar hőseiről! Olvass a háromszoros győztes Lubics Szilviről, az Athén - Spárta távot 17-szer legyőző Lőw Andrásról és a többiekről! Olvass a lapban Yiannis Kourosról, a legendás ultrafutóról és a 24 órás világcsúcstartóról, aki a Spartathlon két legjobb célidejét futotta a verseny első két évében!

És szokás szerint, mint mindig, lehetőség lesz előfizetni is a következő négy számra. Ne feledd, hogy folytatódik a szokásos előfizetői játékunk, melynek során minden előfizető nyerhet.

Hogy miért érdemes még megvenni a lapot? Nézd csak meg az új szám tartalomjegyzékét!

Kattints a képre, hogy azt nagyban lásd!

Egy szám ára előfizetve 850 forint helyett már csak 750 forint lesz, ha Spuri Aranykártyád van, akkor pedig már csak 675. Ez biztos, hogy megéri. Szerencse fel tehát!

* A nyertesek 11. Intersport Balaton Maratonra saját részükre befizetett nevezési díját az BSI rendszerében az egyenlegükben jóváírjuk, az összeget 2015.12.31-ig bármely BSI esemény nevezési díjának kiegyenlítésére felhasználhatják. A nyeremény nem átruházható, készpénzre nem váltható.fb share