Egy hónap múlva K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó

Egyre közelebb kerülünk a cégek, családok, baráti társaságok közkedvelt futóversenyéhez, a június 14-i K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltóhoz! Két tény ennél is fontosabb: május 17-ig, azaz most vasárnapig kedvezményesebb a nevezés, illetve az egyéni félmaratonra az első 2000 nevezést tudjuk elfogadni!


Június 14-én 7032 méteres köröket teljesítve futhattok hatan vagy hárman, de rendezünk 3×2014 méteres versenyt is K&H mozdulj! minimaraton-váltó néven. Sőt, egyéni félmaraton teljesítésére is lehetőség van, akár úgy is, hogy ezzel "bedolgozol" a többieknek. Utóbbiért érem is jár.

Az egyéni félmaratonra létszámlimitet állapítottunk meg: az első 2000 nevezést tudjuk elfogadni. (A nevezői létszám betelte után érkező nevezési díjakat visszafizetjük vagy 2016. december 31-ig felhasználhatók a BSI eseményeinek nevezési díjainak kifizetésére.) Egy hónappal az esemény előtt már több mint 1200-an regisztráltak erre a versenyszámra.

2014-ben rekordszámú csapat nevezett, hogy 3 vagy 6 kört fussanak. Az idei verseny, a 22. K&H mozdulj! maraton- és félmaratonváltó részleteit itt találod. On-line regisztrációra nevezési oldalunkon van lehetőség. Május 17-ig kedvezményesebb díjakat kínálunk!

A jó társaság, a kiváló hangulat csak közös sikert hozhat, és nem árt megfontolni a Fut a cég extrába való jelentkezést is, a hatállomásos sorozaton tavaly közel 850 céges csapat indult.fb share