Év végi akció és változások a futofoto.hu-n

December 30-ig öt kredit helyett háromért tudsz képeket vásárolni, önálló oldalra kerülnek a BSI események képei, a kreditrendszer helyébe pedig januártól forint/kép alapú díjszabás lép. Ezek miatt időszakos leállítás lesz.


Az év végi akcióban még kihasználhatod a megszűnő kreditrendszer előnyeit, az oldal leállítása előtt a futofoto.hu-n található fotókat 5 kredit helyett mindössze 3 kreditért tudod megvásárolni. Az akció nem csak a régi fotókra, hanem például a 2. Rossmann Mikulásfutás képeire is vonatkozik! Az akció 2015. december 30. éjfélig érvényes.

Fontos változás, hogy január közepétől önálló oldalra kerülnek a BSI események képei, amelyre a futofoto.hu-s regisztrációval lehet belépni, s a két oldal önálló kosárral fog rendelkezni. (Így arra nem lesz lehetőség, hogy BSI és nem BSI események képeit egyszerre, egy kosárba rakva lehessen megvásárolni.)

Emellett megszűnik a kreditrendszer, s 2016. január 1-től új, forint/kép alapú díjszabás lesz bevezetve. Az ehhez kapcsolódó árak és kedvezmények jelenleg kidolgozás alatt vannak, az oldal üzemeltetőinek célja egy olyan díjstruktúra kialakítása, amit azok is kedvezőnek fognak találni, akik eddig nem éltek a kreditrendszerben elérhető kedvezményekkel. A meglévő kreditek nem vesznek el, a megmaradókat átváltják forintra és jóváírják.

Tekintettel arra, hogy a tervezett módosítások a futofoto.hu rendszerének alapjait is érintik, a változtatások végrehajtását csak az oldal időszakos leállításával tudják végrehajtani. Ezalatt nem lesz lehetőség oldalunkon képek megtekintésére és vásárlására. A Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál képei is már ezen az új oldalon lesznek elérhetők.

A pontos leállási időpontokról és a további részletekről itt tudsz tájékozódni.

fb share