Te is aranykártyás lettél 2016-ra? - adategyeztetés

Kaptál emailt Spuri Aranykártya feladóval Adategyeztetés tárgyban? Ahhoz, hogy az arra jogosultak igénybe vehessék aranykártyás kedvezményeket, fontos, hogy minden adatuk stimmeljen. Keresd meg az emailt és jelezd, ha valami nincs rendben!


Azt már korábban megírtuk, hogy hol található az a lista, amelyen a 2016-os Spuri Aranykártyások szerepelnek a 2015-ben gyűjtött futókilométereik alapján. Most arra kérünk, hogy ha érintett vagy, ellenőrizd az adataidat abban az emailben, amelyet nemrég küldtünk (feladó: Spuri Aranykártya, tárgy: Adategyeztetés). Előfordulhat, hogy a levélszemét/spam mappába került, így ott is nézd meg!

Ahhoz, hogy a személyre szóló sms-edet - amely a virtuális aranykártyaként szolgál - biztos Neked küldjük el, elengedhetetlen egyeztetni az adatbázisunkban szereplő adataidat. Amennyiben valami nem stimmel, írj a nevezes@futanet.hu címre.

Az adatok pontosításának határideje: 2016. január 5. 23 óra 59 perc. Amennyiben minden rendben van, akkor semmi teendőd nincs, legkésőbb január 15-ig sms-ben elküldjük a virtuális Spuri Aranykártyádat.

fb share