Szombattól újra városismereti játék! Téma: a Margisztiget

A városi sétákat szervező Hosszúlépés. Járunk? és a Telekom Vivicittá közös játékának második fordulójában ismét öt napon keresztül várnak benneteket rejtvények reggel 10 órakor, melyeket pontosan egy napotok van megfejteni kommentben.


A játék április 8-án kezdődő második fordulójában a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás központi helyszínéhez, a Margitszigethez kötődő kérdések helyes megválaszolásával páros sétajegyet nyerhettek, melyet a következő másfél évben a Hosszúlépés egy tetszőleges sétájára válthattok be. Ezeken túl a BSI felajánl egy-egy egyéves előfizetést a Spuri Futómagazinra.

A képes rejtvényeket öt napon át, minden reggel 10 órától keresd az esemény Facebook oldalán. 24 órán keresztül írhatod meg hozzászólásként a helyesnek vélt választ, ennek letelte után a jó megoldások között sorsolás dönt, majd a szerencsés nyertes kilétét is a kommentben jelezzük.

Az első fordulóban a Dunáról tudhattunk meg érdekességeket, ezúttal Margitszigetet vesszük górcső alá. Hajrá az edzésekkel, hajrá a játékkal!

A részletes játékszabályt itt olvashatod.fb share