Ne csak futás közben figyeld a Dunát - játssz és nyerj!

A városi sétákat szervező Hosszúlépés. Járunk? és a Telekom Vivicittá Városvédő Futás közös játékában öt napon keresztül várnak benneteket rejtvények reggel 10 órakor, melyeket pontosan egy napotok van megfejteni kommentben.


A játék március 31-én kezdődő első fordulójában a Dunához kötődő kérdések helyes megválaszolásával páros sétajegyet nyerhettek, melyet a következő másfél évben a Hosszúlépés egy tetszőleges sétájára válthattok be. Ezeken túl a BSI felajánl egy-egy egyéves előfizetést a Spuri Futómagazinra.

A képes rejtvényeket öt napon át, minden reggel 10 órától keresd az esemény Facebook oldalán. 24 órán keresztül írhatod meg hozzászólásként a helyesnek vélt választ, ennek letelte után a jó megoldások között sorsolás dönt, majd a szerencsés nyertes kilétét is a kommentben jelezzük.

Mivel a 31. Telekom Vivicittá Városvédő Futás 21, 10 és 7 kilométeres távjainak útvonala majdnem végig a Duna mellett halad, a csütörtöktől érkező öt kérdés a folyó egy-egy érdekességéhez kötődik. Reméljük, így még teljesebb lesz az április 16-17-i versenyre való felkészülés, a fizikai edzés mellett bizonyára jól jön egy kis "mentális bemelegítés" is!

A részletes játékszabályt itt olvashatod.



fb share