Fuss velünk a Budapest 2024 olimpiai helyszínein zúzmarában is!

Most a futás szerelmeseit, 2024-ben pedig az esetleges budapesti olimpia versenyzőit, szurkolóit várja majd a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál helyszíne, a vásárközpont pavilonjai és a Kincsem Park.

Lassan már nincs olyan budapesti futás, amely ne érintené a 2024-es magyarországi olimpia valamelyik tervezett helyszínét. Hiszen a hazai koncepció a többi között épp arról lett híres, hogy az egyik legkompaktabb - és egyben a szabadidősportok kedvelőinek is kedvező fesztiválhangulatú - nyári játékokként behálózza az egész fővárost, ezzel nemcsak megmutatva Budapest összes szépségét, hanem rendkívül rövid közlekedési időket is lehetővé téve az egyes versenyhelyszínek között.

Így van ez a Zúzmara Félmaraton és Futófesztivál esetében is, amelyen ismét bebizonyosodik, hogy Budapest sportszerető város, hiszen újfent sok futó gyűlik majd össze a hideg idő ellenére a közös szabadidős élményért.
A télen is kitartó, elkötelezett futók útja egyenesen a jövőbeli sportcsarnokok között és a majdani öttusa központ területén halad, ez utóbbinak ugyanis a Kincsem park ad majd otthont, míg a Hungexpo pavilonjaiban a cselgáncs, birkózás és asztalitenisz, illetve a boccia (golyósport) olimpiai és paralimpiai versenyei valósulnának meg. Emellett a Vásárközpont helyszíncsoporton belül kap helyet a sajtó is: a világ legnagyobb sporteseményéről közvetítő több ezer médium újságírói, stábjai ma már a legmodernebb technika segítségével viszik hírül a világnak a versenyek és a rendező ország jó hírét.
Ha többre is kíváncsi vagy, látogass el a Budapest 2024 olimpia pályázat standjára a G pavilon kiállítói sorára, ahol pihenőponttal, játékokkal és ajándékokkal várunk!fb share