Idén is tekerünk Gárdonyban - elindult a nevezés

A 8. K&H mozdulj! kerékpáros napra idén május 25-én várunk! Töltsd aktívan a tavasz utolsó hétvégéjét, tekerd körbe a Velencei-tavat a családdal vagy a haverokkal baráti hangulatban! 2019-ben is Gárdonyból rajtolunk. Már nevezhetsz!

Május utolsó szombatján újra körbeketekerjük a Velencei-tavat. A 8. K&H mozdulj! kerékpáros nap egy barátságos bringatúra a tó körül, amelyre az aprócska bringásokkal rajtoló családokat épp úgy várjuk, mint a baráti társaságokat. A 28 kilométeres táv alapszintű kerékpáros tudással, bármilyen bringával teljesíthető. A kerékpáros napon mindvégig biztosított útvonalon tekerhetsz.

Az útvonal a Velencei-tavat rajzolja körbe: a tó déli partjáról, a gárdonyi Sport Beachtől indulva Agárdon és Pákozdon keresztül érünk át az északi oldalra, hogy aztán Sukorót, majd Velencét érintve visszatekerjünk Gárdonyba. A kerékpáros nap 28 kilométere számos látnivalót kínál, elhaladunk többek között a Madárdal tanösvény és a Pákozd-Sukorói Arborétum mellett is, vagyis nézelődni mindenképp érdemes.ÚJDONSÁG! A megnövekedett érdeklődés miatt rajtolni idén 3 időintervallumban lehet az alábbiak szerint:

9:00-9:40 között
10:00-10:40 között
11:00-11:30 között

A mezőnyt párokban, folyamatosan indítjuk. Lehetséges legkésőbbi rajtidőpont: 11:30

A nevezéssel egyben rajtidőintervallumot is választasz. Kérjük, arra a rajtra érkezz, amelyikre neveztél.

A szintidő 2019-ben is 4 óra. Legkésőbb 15.30-kor kell visszaérkezni Gárdonyba.

Írd be a naptáradba május 25-ét, az nyár első családi vagy baráti programját! És nevezz mától nagyon kedvezményes áron!fb share