Több mint 3000 nevező a Wizz Air Budapest Félmaratonon

Több mint 3000 futó már döntött arról, hogy ott lesz Magyarország kedvenc félmaratonján. Nevezz március 26-án éjfélig extra kedvezménnyel, és éld át Te is az élményt, amelyet évek múlva is emlegetni fogsz!

Fuss félmaratont a 34. Wizz Air Budapest Félmaratonon impozáns útvonalon, amely rálátást enged Budapest legszebb részeire. A 21,1 kilométeres távon elkísérnek a Duna-partok, rálátsz majd a Budai Várra, a Gellérthegyre, elfuthatsz a Parlament mellett, és a Duna is szinte végig elkísér.

A Wizz Air Budapest Félmaraton évek óta Magyarország legnagyobb félmaratonja. Fusd az eseményen az első félmaratonodat, és garantáltan egy felejthetetlen élménnyel térhetsz haza, a többezres tömeg olyan energiát ad majd, amely biztosan hozzásegít a sikeres célba éréshez.
Megfelelő felkészüléssel a pálya adottságai magában rejtik egy egyéni csúcs lehetőségét is.

Bármi is a motiváció, az biztos, hogy a célben egy csodás éremmel várunk, az útvonalon pedig sok-sok látnivalóval, több tucat zenei ponttal, népes szurkolótáborral.

Nevezz március 26-án éjfélig, és biztosítsd nagyon kedvezményes áron helyed a rajtvonal mögött.Ráhangolódásképp nézd meg a tavalyi eseményről készült rövidfilmet:

fb share