Helló Tavasz! eredménylista

Elérhetők a Helló Tavasz! eredménylistái - kollégáink feltöltötték és frissítették az adatbázist a március 16-ig beérkezett eredményekkel. Ha nem töltöttél fel eredményt a határidőig, esetleg nem találod magad a listán, vagy valami hibát észleltél, kérjük jelezd március 21-ig az eredmenylista@futanet.hu e-mail címen. Az ide érkező leveleket egyben dolgozzuk fel, az utólag megküldött eredmények március 24-én fognak megjelenni a végleges eredménylistán.

Töltsd le és / vagy oszd meg a saját, személyre szóló okleveledet!
Csupán meg kell keresned a neved a távodhoz tartozó eredménylistán, majd egy kattintással letölthető a dokumentum pdf formátumban, vagy megosztható Facebookon.

Segítség az oklevél mobilos letöltéséhez!

Eredmények megtekintése és oklevelek letöltése ide kattintva!

Felhívjuk a figyelmeteket, hogy az érmek kiküldése hosszabb időt vesz igénybe, ugyanis a járványhelyzet miatt a kiszállítási folyamatok lassultak, továbbá a nagy érdeklődés miatt utánrendelésre is szükség volt. Az első postázás ideje március vége, itt az egyéni nevezők fogják megkapni a medálokat. A második postázás április közepe, itt a nagyobb mennyiségben szállításra kerülő érmek (pl. cégek részére), illetve a több azonos postázási címre menők, továbbá a 21km-esek (a FélmaratonMánia miatt) kerülnek kiküldésre. Megértéseteket és türelmeteket kérjük!

Gratulálunk a teljesítőknek!

fb share