Paks Atomfutás

Paks. ATOMfutás. Szeptember 11.
Idén 9. alkalommal rajtol el a paksi ATOMfutás, úgyhogy épp ideje, hogy te is megtudd, mire vagy képes. Különböző távok és nehézségi fokok, futóverseny típusok között válogathatnak a rajthoz állók. A felnőtt és gyermek versenyzőkön kívül a szurkolókat, nézőket és az egész családot is változatos programokkal várjuk egész hétvégén.

BrutálATOM
Ha a futás már nem kihívás számodra, lépj szintet az ATOMfutáson! Az idén 8. alkalommal megrendezésre kerülő BrutálATOM versenyszámban akadályokkal, vizesárkokkal, dombokkal, szalmabálákkal nehezített pálya vár rád. A BrutálATOM teljesítése közben egyszerre ismerheted meg teljesítőképességed határait és tudhatod meg, mennyire vagy kitartó. A verseny során nem csak az idővel és a versenytársakkal kell megküzdened, de önmagaddal is. Ha készen állsz egy igazán brutális megmérettetésre és még nem neveztél, online megteheted.
Részletek az atomfutas.hu oldalon.

Verseny vagy szórakozás?
Ahány ember, annyiféle motiváció létezik a futáshoz. Vannak, akik életmódot szeretnének váltani, meg olyanok is, akik egyszerűen élvezik a szabadságot. Ugyanakkor azok száma sem elhanyagolható, akiket a közösség élménye és az együtt szórakozás hajt. Az ATOMfutáson azok a baráti társaságok is megtalálják a nekik legmegfelelőbb számot, akik az utóbbi reményében állnak a rajtvonalhoz.

A hagyományos 2-3 fős váltóversenyek mellett idén a 10 fős buliváltóval is kiegészül a kínálat. Ebben a számban mindenféle megkötés nélkül a csapat dönti el, hogy táv közben hol és hányszor szeretnének váltani. A szabad versenyzés és a laza futóverseny hangulat garantált.
Ne maradj le, nevezz most! Részletek az atomfutas.hu oldalon.

Nem lehet elég korán kezdeni
Az ATOMfutás szervezői idén is nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a futás legfiatalabb rajongói is megtalálhassák a nekik megfelelő távot. A 600, 2000 és 3000 méteres gyerektávokon felül kölyökBRUTÁL számban is indulhatnak a leglelkesebbek. A kölyökBRUTÁL a BrutálATOM-hoz hasonló épített akadályokkal nehezített pálya, természetesen a gyerekek képességeihez mérten. Még nem nevezted családod legfiatalabb tagját? Részletek az atomfutas.hu oldalon.

ATOMfutás online
Az Androidra és iOS-re egyaránt letölthető applikáció segítségével a nevezésen és a versennyel kapcsolatos fontos információkon kívül az aktuális távok eredményei is megtalálhatók és nyomon követhetők a verseny alatt. Keresd az ATOMfutás alkalmazást az AppStore-ban és a Play Áruházban!

Szponzorált tartalom.fb share