Indul a nevezés az ALDI Női Futógálára

Elindult a nevezés a legcsajosabb hazai futóeseményre. Több ezer nő együtt a mozgás öröméért - ez az ALDI Női Futógála. Fuss az edzettségednek megfelelő távon szólóban, a barátnőkkel vagy a család női tagjaival. Nevezz most az elsők között!

2023. június 4-én egész nap a női futást ünnepeljük a Népliget árnyas, pázsitos parkjában.

A 28. ALDI Női Futógálán a már megszokott futótávokkal várunk. Ezúttal is lesz miből válogatni, vagyis az eseményen biztosan megtalálod azt a betétszámot, amely az edzettségi szintedhez vagy az aktuális futókedvedhez passzol.Ha a futás és Te még csak mostanában kezdtetek ismerkedni egymással, vagy röviden és gyorsan szeretnéd letudni a részvételt, válaszd a 2,5 km-s távot.
Ha kicsivel többre vágysz, egy kellemes 5 km-s futással teheted emlékezetessé június első vasárnapját.
A keményebb csajokat, vagy azokat, akik már régóta gyűjtik a futókilométereket, a 10 km-s távon fogjuk megünnepelni.
Ha pedig azok közé tartozol, akinek semmi nem elég, indulj a 10+5 km-s vagy a 10+5+2,5 km-s kombinációk valamelyikén.

Mi NŐK szeretünk mindent együtt csinálni. Ha futni is a megszokott csajos körben szeretnél, választhatjátok a 10 km párban betétszámot vagy teljesíthetitek a 3*2 km-s váltószámot trióban, utóbbira akár a fiúkat is elhozhatjátok. A háromfős váltócsapatokban maximum 2 fő férfi részvétele engedélyezett. Ha egyetlen nap erejéig sem tudsz/akarsz megválni a számodra fontos férfitól, a szerelemedtől, a kisfiadtól vagy az apukádtól, a Családi Futást is választhatjátok, ahol a legkisebbeket és a legnagyobbakat is egy egykilométeres örömfutásra várjuk.

Azoknak pedig, akik élettempójához a futás túl gyors, mégis szívesen eltöltenének egy sportos, csajos napot a Népligetben, a 2,5 km-s gyaloglást ajánljuk.Ha még csak hallottál a Női Futógáláról, de nem próbáltad, ez a Te éved. Ha még nem futsz, de tervezed, akkor is ez lesz a Te eseményed, hiszen a BSI e-edzésprogramjának célzott, online elérhető edzésterveivel akár a nulláról is felkészülhetsz a szimpatikus távra.

Nevezz, és biztosítsd helyed még ma a legcsajosabb és legcsinosabb hazai futóeseményen!

Egy nap Veled, amikor a futócipő a legszebb cipő!

Kedvcsinálóként jöhet a tavalyi aftermovie?Az esemény a Fut a cég sorozat része. Az esemény 10 km-es távján teljesítheted a TizesMánia egyik állomását, és közelebb juthatsz az ajándék éremhez. A 10 km-s táv része a Spuri Hosszútávfutó Kupának. Minden táv beleszámít a Spuri Aranykártya Programba.fb share