Dávid futása: Kerékpáros maratoni felkészülés - hegymenetben

Szántó Dávid, a DIGI Sport televízió műsorvezetője a 26. SPAR Budapest Nemzetközi Maratonra készül csapatával. A felkészülés már a feléhez közeledik, és a csapatnak van mit bepótolnia, így miután kipihenték magukat a Velencei-tó partján, most újult erővel vágtak neki a következő edzésnek. Judit nem hagyta szó nélkül a múltkori fürdetést, büntetésként 50 kilométer helyett 80 kkilométeres szakaszt kellett letekerniük a Balaton partján. Folytatás ma 19 órakor a DIGI Sport televízióban!

Pistata nem igazán örült ennek a feladatnak, az edzés végéhez közeledve már a sakkozásról is lemondott volna, csak ne kelljen még egyszer biciklire ülnie. A táv felénél az elfáradt és átfagyott csapat végre felszállhatott a Jókai hajóra, ami Balatonfüredről Tihanyba vitte szereplőinket. A hajón Zita és Enikő gyorstalpaló képzést is kapott hajóvezetésből a kapitánynak köszönhetően. Ezalatt Bence, Dávid és Judit beszélgettek az októberi maratonról, arról, hogy vajon milyen érzés lesz befutni a célba, kik várják majd őket a versenyen.

Get Adobe Flash player A teljes videót itt tudod megnézni.

A biciklizés azonban tovább folytatódott. Az utolsó szakasznál Judit és Bence fogadást kötöttek: aki előbb ér a Dörgicse táblához, majd a templomhoz, annak a másik fizet egy szilvapálinkát. A videóból megtudhatod, melyik szakaszt ki nyerte!

Judit második meglepetése tetszett a legjobban mindenkinek. Egy borászatig kellett felfutniuk, ahol borkóstolás és zsíros kenyér várta őket és végre kipihenhették a nap fáradalmait.

A ma (augusztus 8.) 19 órakor kezdődő részben újabb különleges feladat várja Dávidot és társait: most külön-külön kell futniuk egy számukra ismeretlen helyszínen, majd pedig Kozmann György és Zala György segítségével elsajátíthatják a kenuzás alapjait is.fb share