Egy hónap múlva 2. K&H olimpiai kerékpáros nap

Ha a kerékpározás a Te világod, akkor a szeptember 11-én sorra kerülő 2. K&H olimpiai kerékpáros nap a Te programod!

Tavaly ősszel egy egészen új eseményt kínáltunk azoknak, akiket érdekel a kerékpározás. Idén a program folytatódik: szeptember 11-én, vasárnap rendezzük az 56-osok terén a 2. K&H olimpiai kerékpáros napot. Egy olyan eseményt, amelyen ott lesz minden, ami kerékpár.

Tudod, mi az a rekumbens? Kipróbáltad, milyen veloszipéddel tekerni? Érdekel a spinning, vagy a kerékpáros gyorsulási verseny? Kíváncsi vagy, milyen egy látványos bringásbemutató? Nos, ezekre a kérdésekre mind-mind választ kaphatsz szeptember második vasárnapján az 56-osok terén, ahol egész napos családi és sportprogram keretén belül ismerkedhetsz meg mindennel, ami kerékpár. A 2. K&H olimpiai kerékpáros nap nem más, mint egy olyan rendezvény, amely kerékpáros bemutató, kiállítás és túra egyben.

Aki tavaly ott volt az 56-osok terén, egyebek mellett ilyen érdekességeket láthatott:

Meg ilyeneket:

De azért ez sem volt rossz:

A 2. K&H olimpiai kerékpáros napnak az 56-osok terén zajló programok mellett van egy másik eleme is. A Budapesti túra keretében végigtekerhetsz a főváros kerékpárútjain úgy, hogyha két regisztrációs pontot érintesz a bringautak mentén felállítottakból, nyereménysorsoláson vehetsz részt.

Bringázz Budapesten szeptember 11-én, legyél ott az 56-osok terén a 2. K&H olimpiai kerékpáros napon!fb share