Fut a cég 2021 - végeredmény

2021-es Fut a cég sorozatunk 15 virtuális és 9 valós eseményén 6 sportágban szerezhettek pontokat a munkahelyi színekben indulók. A 24 érintett eseményen összesen 446 cég mintegy 10 000 sportos munkatársa futott, túrázott, gyalogolt, úszott, kerékpározott vagy SUP-ozott az év során.

  • 83 olyan cég van, amelyik legalább 3 eseményen szerzett pontot
  • 53 az olyan vállalatok száma, amelyek 5-nél több alakommal sportoltak nálunk
  • a legalább 10 rendezvényünkön induló cégek száma 32

A Robert Bosch Kft., az MVM Mátra Energia Zrt. (korábban Mátrai Erőmű Zrt.), a Knorr-Bremse, a Terézvárosi Polgármesteri Hivatal és a Richter Gedeon Nyrt. munkatársai pedig 20-22 szabadidőport eseményünkön képviselték aktívan munkahelyüket.

A Fut a cég versenykiírás értelmében a pontverseny végeredményében azok a cégek szerepelnek, amelyek legalább 5 érintett eseményünkön szereztek pontot. Ennek ellenére a most publikált 83 soros abszolút eredménylistában a 3-4 eseményen részt vevő vállalatok, intézmények pontszámai is böngészhetők - remélve, hogy ők is kedvet kapnak jövőre az igazi "aktív elithez" való felzárkózásra.

A 2021-es pontverseny abszolút végeredménye a képre kattintva érhető el.

Ugyancsak a versenykiírás szerint a legalább 5 alkalommal pontot szerzett cégeket a tőlük bekért alkalmazotti létszámadatok alapján 5 kategóriába soroljuk, majd kategóriánként az I-VI. helyezett cég, névre szóló egyedi oklevelet tölthet le weboldalunkról.fb share