Futunk, hogy segíthessünk - jótékonysági futás fogyatékos gyermekekért

A fogyatékos gyermekek esélyegyenlőségéért, az Angyalszív Alapítvány legfőbb céljáért fut, bringázik Székesfehérvárról Debrecenbe 2011. augusztus 25.-28. között Lajkó Csaba székesfehérvári ultramaraton futó és csapata.

Lajkó Csabáék felhívása:

Fuss velünk, hogy életeket változtathass meg!
A futás során arra szeretnénk felhívni a társadalom figyelmét, hogy a sérült gyermekek esélyegyenlősége még mindig utópia. Korántsem olyan eséllyel indulnak az életben, mint az ép társadalom. Ahhoz, hogy ezeket a falakat lerombolhassuk, társadalmi összefogásra van szükség, hogy közösen bevezethessük sérült embertársainkat oda, aminek amúgy is részei: társadalmunkba. Fontos, hogy az EMBERT lássuk bennük elsősorban és túllássunk a fogyatékosságukon.
Ha egyetértesz célunkkal, gyere és csatlakozz hozzánk, bárhol, bármikor, bármekkora távra a futás során!

Nagyításért kattints a képre!

Számítunk Rád! Tegyünk értük, hogy ők is tehessenek értünk!
Köszönettel:
A sportolók és az Angyalszív Alapítvány csapata

Az Angyalszív Alapítvány 2010-ben alakult sérült gyermeket nevelő szülők és az ügy iránt elhivatott emberek összefogásával.

Hogyan segíthetsz?
- Csatlakozz a futókhoz: hogy minél többen legyünk, és ily módon nagyobb figyelmet kapjon a futás célja! Az útvonal során bárhol becsatlakozhatsz, bármekkora távra, akár 500 méterre is Ha hosszabb távon szeretnél futni vagy bringázni velünk, kérlek jelezd előre Lajkó Csabának a 06-70/941-8208-as számon vagy a csaszi.run@gmail.com e-mail címen.
- Szervezz csatlakozókat: akik akár egy érintett település táblájánál várják a futókat és csatlakoznak hozzájuk, kísérik őket egy darabon, akár hosszabb távon is csatlakoznak. Mozgósítsd településed vezetőségét, intézményeit, sérült üggyel foglalkozó csoportokat, szervezeteket, bárkit!
- Segíts szponzorokat találni: akik akár pénzadománnyal támogatják a futás célját, akár tárgyadománnyal a futókat vagy a célt! Cserébe a szponzorcég logóját feltüntetjük a sportolók egyen pólóján, plakátokon, szórólapokon, online felületünkön, kísérő buszunk oldalán. Pénzadományt a 10300002-67622795-11103284 számlaszámon fogadunk.
A közlemény rovatba kérlek írd be: "Futunk, hogy segíthessünk!"
- Népszerűsítsd a megmozdulást: küldd el minél több ismerősnek, oszd meg közösségi portálokon a programot, hogy minél több emberhez eljusson a jótifuti híre!

Segítséged, támogatásod nagyon köszönjük!

Kapcsolat:
A futással kapcsolatban bármilyen kérdésed van, keress minket bátran!
A futók részéről: Lajkó Csabát a 06-70-941-8208-as számon vagy a csaszi.run@gmail.com e-mail címen.
Az Angyalszív Alapítvány részéről: Momi Renátát a 06-70-227-7332-es számon vagy az info@angyalszivalapitvany.hu e-mail címen, vagy Bártfai-Simkó Erikát a 06-30-266-0746-os számon.

Itt találsz részleteket a futásról és az Angyalszív Alapítványról: angyalszivalapitvany.hufb share