16 millió Ft adomány a 37.Telekom Vivicittán

A kétnapos tavaszi futóünnep nemcsak résztvevői számaival, hanem jótékonysági eredményeivel is azt bizonyította, hogy az élet kezd visszatérni a járványhelyzet előtti mederbe. Lássuk milyen elemekből jött össze a 16,1 milliós, karitatív célokat szolgáló összeg!

Szponzoraink szerepvállalása

A Magyar Telekom saját dolgozói nevezési díját 5 millió Ft-ra kiegészítve az ukrajnai helyzet miatt menekülni kényszerülők megsegítésére ajánlották fel az Ökumenikus Segélyszervezet számára. Névadó szponzorunk ezen felül újabb 5 millió Ft-ot adományozott egyenlő arányban megosztva a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet és stratégiai partnerük, a SUHANJ! Alapítvány támogatására.

A Szentkirályi sikeres adománygyűjtő akciójuk keretében a standjukon regisztrált futók minden megtett kilométere után 1000 Ft-ot, összesen 1 millió Ft-ot adományoztak az Ukrajnából menekülők megsegítésére.

Jótékonyság a nevezési felületen

Az esemény nevezői közül 610 fő a nevezési díjukon felül 1000 Ft-tal, összesen 610 ezer Ft-tal támogatta a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját, vagy a SUHANJ! vidéki csoportjainak létrehozását.

Karitatív partnereink sikerei

  • A Bátor Tábor - Élménykülönítmény 15 adománygyűjtő futója 1,1 millió Ft-tal segítette a súlyosan beteg gyerekek élményterápiás táborait.

  • Az Ökumenikus Segélyszervezet a szombati napon rendezett, 1353-as adományvonalukat népszerűsítő flashmobbal és más helyszíni akciójukkal 1,4 millió Ft adományt gyűjtött, ennek 2/3-a érkezett.

  • A Pál Feri Karitász ezúttal 700 ezer Ft-ot gyűjtött a Tábitha Gyermekhospice Ház támogatására.

  • A Szent Márton Gyermeknemtő Szolgálat adománygyűjtői 900 ezer Ft támogatást futottak össze a szervezet céljaira.

  • Az UNICEF 340 ezer Ft támogatást kapott a margitszigeti két nap alatt.

  • A Várva Várt Alapítvány az eseményünkön összegyűlt mintegy 100 ezer Ft adománnyal támogathatja a rászoruló családokat.

Tárgyi adományok

  • A használt sportcipő és sportruha gyűjtésünk eredményeként 21 nagy doboz -69 pár cipő és sok-sok ruha- adományt adhattunk át a Magyar Vöröskeresztnek, akik rászorulóknak eljuttatják el a szállítmányt.

  • Az esemény befutócsomagjaiból kimaradt mintegy 400 db Fornetti terméket a Budapest Bike Maffia szállította el raktárunkból és osztotta szét hajléktalanok között.

fb share