Ki az év legnépszerűbb sportolója Magyarországon?

Idén december 18-án ötvenhetedik alkalommal kerül megrendezésre a Sportcsillagok Gálaestje, melyen az sportújságírók szavazatai alapján az év legjobb sportolóit, edzőit díjazzák. A rangos eseményen a sportkedvelők is szerephez jutnak, szavazatukkal segíthetik kedvencüket a legnépszerűbb sportoló cím elnyerésében.

A listán 171 sportoló neve szerepel, azoké, akik az idei felnőtt világbajnokságokon, Európa-bajnokságokon, a téli olimpián vagy a nemzetközi kupaküzdelmek során értek el kiemelkedő eredményt egyéniben vagy csapatban.

Az év legjobbjai között Pars Krisztiánra és Márton Anitára is lehet szavani!
A november 18. és december 8. között zajló Adidas közönségszavazáson mindenki voksolhat arra, hogy számára ki az év legnépszerűbb sportembere Magyarországon.
A facebook.com/sportcsillagok oldalon az e-mail cím megadása után lehet szavazni a kedvencre (egy e-mail címről csak egy szavazatot fogad el a rendszer). Tehát ki kell választani a jelölt sportolót a listából, megadni a voksoláshoz szükséges adatot és ezután csak egy kattintás a SZAVAZOK gombra.

A közönségszavazás keretében tizenhárom szerencsés szurkoló értékes nyereménnyel gazdagodik. Közjegyző jelenlétében a szervezők kisorsolnak:
1. Három két személyes VIP jegyet a díjátadó gálaműsorra és az azt követő vacsorára
2. 10 db értékes Adidas ajándékot

A Ki az év legnépszerűbb sportolója Magyarországon? kérdésre adott szavazatok alapján december 18-án, a Sportcsillagok Gálaestjén kerül sor az eredményhirdetésre. Az eseményt a Duna Tv élőben közvetít.

Szavazni ITT lehet

Forrás: MASZfb share