Komplex Mozgásminta Szűrés a Balance-nál!

Komplex Mozgásminta Szűrés a Balance Mozgás Kft. futanetes partnereinek! Nézesd át magad egy komoly megmérettetés előtt! A Balance Mozgás és a BSI együttműködésének keretében komplex mozgásminta szűrést indítunk november 1-től. A Spuri Aranykártyával rendelkező sportolóknak 10% kedvezményt biztosítunk a szűrés árából...

Komplex Mozgásminta Szűrés intézetünkben, hogy még eredményesebbek legyünk egészséges mozgása érdekében, kollégáink csapatmunkában mérnek fel téged.

  • Első lépés: gyógytornászunk egy funkcionális mozgásminta eszköz segítségével megkeresi a mozgásáodban rejlő hibákat, melyek sérülést, fájdalmat okozhatnak a későbbiekben.
  • Második lépés: a professzionális német technológiának köszönhetően kollégánk precízen megállapítja a testtömeg összetételedet és egyéb hasznos adataidat. Itt érdekességként megtudhatod, milyen a tested biológiai életkora.
  • Harmadik lépés: gyógymasszőrünk megkeresi a problémás pontokat, letapadásokat - ezzel ugyancsak elejét veheted a későbbi problémáknak.
  • Negyedik lépés: Orvos kollégánk kiértékeli számodra a kapott információkat és szükség esetén kezelési tervet állít fel.


Spuri Aranykártyával rendelkezők részére Intézetünk 10% kedvezményt nyújt a szűrésből, továbbá az alábbi kezeléseinkből: gyógytorna, masszázs, lökéshullám terápia, Papimi terápia.

Hozd magad Balance-ba, hogy a futásod semmi ne árnyékolja be!fb share