Fitnesz melléklet az Éva magazinban

Gyönyörű, 43 éves olvasó a címlapon, ráadásul kétszer is! Az Éva magazin júniusi lapszáma kétféle borítóval készült, mivel hátulról olvasva kezdődik a 26 oldalas Éva Fitnesz melléklet.


Mindkét címlapon ugyanaz az olvasónk látható: Thummerer Ildikó mezőgazdasági mérnök többszörös magyar úszóbajnok, aki ma már csak hobbiszinten edz.

Mint az Éva legtöbb lapszáma esetében, most sem professzionális modellről van szó. Ami most azért is nagy dolog, mert Thümmerer Ildikó még csak nem is profi sportoló.

"Sokszoros korosztályos és többszörös magyar felnőtt bajnok vagyok. Tiniként egy vállsérülés miatt hosszú időt ki kellett hagynom, és amikor helyrejöttem, már a vízilabdával folytattam" - mondja Ildikó, aki civilben mezőgazdasági mérnök, az Éva magazinnak adott miniinterjúban, amelyből az is kiderül, hogy valamit minden nap sportol, még otthon is van egy konditerme.

Szóval csodálatra méltó alakjának köszönhetően egyáltalán nem meglepő, hogy júniusi lapszámunkban, melynek mottója "A sportos az új szexi", a "normál" Éva borítójára éppúgy ő került fel, mint a fitnesz melléklet címlapjára.

Ha bővebben is érdekel, kattints ide!fb share