Nem csak futás a Futógála: labdába rúghatsz egy álomutazásért!

A Nissan, a 2014/2015-ös UEFA Champions League évad szponzoraként focis kihívásra invitál, melynek keretében all inclusive utazást és belépőjegyet nyerhetsz a berlini döntőre!


A magyar és a német főváros közötti, közel 900 kilométeres távolság sok mindenhez viszonyítható: egy nap autóval, vagy két hét folyamatos gyaloglás, esetleg több tucatszor lefutva az összes Coca-Cola Testébresztő Női Futógála-táv... de vajon hányszor kellene elrúgni egy focilabdát, hogy kijöjjön ez a távolság?

A májusi 17-i Coca-Cola Testébresztő Női Futógála egyike lesz azoknak a helyszíneknek, ahol lehetőség lesz beszállni a játékba: hat hét áll rendelkezésre, hogy a rúgásokkal méterről méterre összehozzuk a Budapest-Berlin távot. A rúgásokat a Nissan helyszínre telepített különleges focikapuja méri, ami a becsapódás paramétereiből megállapítja, milyen távolra repült volna a valóságban a labda. Eközben egy Nissan Juke NISMO RS halad a labda útja mentén Berlin felé, fedélzetén a nyertesnek szóló belépőjeggyel.

Fontos, hogy nem a legnagyobb rúgás nyer, hanem a legszerencsésebb! A játékba azonos esélyekkel be lehet kapcsolódni online rúgással is. A Nissan weboldalán pedig nemcsak újabb rúgásokkal van mód közelebb jutni Berlinhez, hanem követhető az eddig megtett út, továbbá különleges tesztvezetéseket is nyerhetnek a látogatók.fb share