Már elolvashatod az első maratoni történeteket

Nemrég felhívást intéztünk hozzátok, hogy osszátok meg velünk maratonotok történetét, és néhányan már el is küldtétek nekünk a saját sztoritokat. Olvasd el, mit írtak mások, és talán te is kedvet kapsz az élményeid elmeséléséhez. Továbbra is várjuk a történeteket!

Lefutottad már velünk a klasszikus 42 kilométert Budapest utcáin? Elmesélnéd a maratonod történetét a többi futónak? Úgy érzed, jó példát mutathatsz, vagy ösztönözhetsz másokat? Küldd el nekünk, hogy megoszthassuk!

Írd meg nekünk, mikor és miért döntöttél úgy, hogy maratont futsz, hogyan készültél, milyen nehézségek adódtak a felkészülés vagy a verseny során. Milyen volt maga a maratonfutás? Mi történt veled, ami emlékezetessé tette? Mit éreztél előtte, közben, mit érzel most? Tervezed-e a következőt? Mit tanácsolsz azoknak, akik még nem futottak maratont, de szeretnének?

A történeteket a www.futanet.hu oldalon a SPAR Budapest Maraton kiírásánál a "Maratoni történetek" almenüben és a www.maratonfutas.hu oldalon a "Maratoni történetek" menüpontban olvashatod.

Várjuk a te maratoni történetedet is a marketing@futanet.hu e-mailcímre!fb share