Mától nevezhetsz a 15. Intersport Terepfutás és Túranapra

Mozogj velünk ősszel is! Idén is megnézzük az ezerszínű, őszi Pilist. Jöhetsz futólépésben vagy gyalogszerrel, és kalandvágyadhoz mérten választhatsz a különböző távok közül. Már lehet nevezni!

Az őszi erdőt sportemberek két dologra használják: futásra és túrázásra. Gyere ki velünk a természetbe november első hétvégéjén, és fuss terepen közép, illetve hosszú távon, vagy teljesítsd az útvonalat teljesítménytúraként.

Ha futnál, az Intersport Terepfutáson a félmaraton mellett a 31 km-es távot is választhatod. Bármelyik mellett is döntesz, szintkülönbségben, változatos terepviszonyokban és látnivalóban nem lesz hiány.

Középtáv: 21 km/733m D+ (pozitív szintemelkedés) Hosszútáv: 31 km/1054 D+ (pozitív szintemelkedés)

Túrázóként, a 15. Intersport Túranapon 21,2 és 31,2 km vár rád, vagy választhatod a 9 km-es, rövidített túraútvonalat is.

A futás 21 km-s terepfélmaratonjával teljesíted a Félmaratonmánia-sorozat őszi állomását.

A rajt a túra és a terepfutás esetén is Budapesten, a Csillaghegyi Általános Iskolában lesz.

Nevezz korai fecskeként már most a legnagyobb érvényesíthető kedvezménnyel. Nevezésed intézheted online a lenti gombra kattintva, de nevezhetsz személyesen is eseményeinken.Az eseményen jótékony résztvevőként is rajthoz állhatsz, már a nevezéskor támogathatod például a Magyar Barlangi Menőszolgálatot!

fb share