Őszi programok a BSI-től

Ősszel is várnak a BSI sporteseményei! Túrázz velünk Budapestről a Pilisbe, zárd a szezont a Balatonnál maratonnal vagy félmaratonnal, légy fitt velünk - már 7 helyszínen vár az év legfittebb napja!

November 6-án ismét futóbarát túranapot szervezünk Budapestről a Pilisbe. A 4. Intersport Túranapon három különböző táv közül választhatsz, a túra leghosszabb távja 29,36 kilométer, ehhez indul most e-edzés, de ha ezt soknak találod, ott a 18,33 kilométeres középtáv, vagy a 10,1 kilométeres rövidtáv is. Csillaghegyről a Róka-hegyi Kőfejtőhöz, az ürömi kőbányába, a Nagy-kevélyi kőfülkéhez, az egri vár filmdíszletéhez, a Teve-sziklákhoz és a Kő-hegyi bányához vezető ösvényeket barangolhatod be velünk. A Túranap egyik érdekessége, hogy a középtáv futva is megtehető, vagyis akár futótúrázva is bejárhatod a hegység egy részét. Ez lesz a BSI TerepMánia harmadik állomása!

A Balatonnál kezdtük a futószezont, ott is fogjuk befejezni: november 19-20-án lesz a 8. Balaton Maraton és Félmaraton Siófokon. A szezonzáró futóbulin a maratont 2 nap alatt 3 részletben (14 + 7 + 21 km) futhatod le, a maraton párban szintén 2 nap alatt (7 + 7 + 10,5 km) teljesíthető. A félmaratoni táv egyszerre, vagy két részletben (14 + 7 km) is legyőzhető. Lesz még harmad, negyed és hatodmaraton is!

Fejezzük be fitten az évet: november 27-én 6. Tesco FittArénán 6 teremben próbálhatod ki a legújabb mozgástrendeket és fitneszeszközöket! 50 óratípus vár, a legnépszerűbb hazai fitnesz és aerobik előadókkal mozoghatsz együtt. Szaktanácsadásokon, fittségi felméréseken és nyereményjátékokban is részt vehetsz a Fitnesz Park és az Életmód Expo 1500 négyzetméteres területén!
Ráadásul idén télen 6 további helyszínen lesz még Tesco FittAréna!

A Tesco FittAréna rendezvénysorozat tervezett állomásai:
- Budapest - 2011. november 27. (Papp László Budapest Sportaréna)
- Veszprém - 2011. december 10. (MKB Veszprém Csarnok)
- Szeged - 2012. január 28. (Városi Sportcsarnok)
- Miskolc - 2012. február 4. (Városi Szabadidőközpont-Generali Aréna)
- Pécs - 2012. február 11. (Lauber Dezső Sportcsarnok)
- Kecskemét - 2012. február 18. (Messzi István Sportcsarnok)
- Debrecen - 2012. február 25. (Hódos Imre Rendezvénycsarnok)

Sportos őszt kívánunk mindenkinek!fb share