ADRun - Ügynökségek mozduljatok!

ADRun - Ügynökségek mozduljatok!

Első alkalommal hirdetjük meg az ADRun bajnokságot, a magyar és nemzetközi kommunikációs-reklám területen tevékenykedő ügynökségek munkatársainak. Az ADRun 3+1 előnye: egyéni rekreáció, csapatépítő, inspiráló, és példamutató.

Képviseld a reklám szakmát a futás ünnepén - a közönségsiker garantált!

A SPAR Budapest Maraton Fesztivál mindkét napján kínálunk egy-egy váltófutást az ügynökségek munkatársainak.Egy ügynökségtől több csapatot is szívesen látunk mindkét napra.

október 6. szombat, rajt:10:45-kor
A SPAR 4x2 km-es váltón a villámlábú rövidtávosoké, vagy azoké lehet a főszerep, akik hosszabb távokra még nem vállalkoznak. Ez a rövid váltó nyugodt szívvel ajánlható akár első versenyként is a kollégáknak.
A szombati nap teljes eseményinformációja ITT >>>

október 7. vasárnap, rajt:9.00-kor
A Tolle UHT Maratonstafétán a maratoni távnak megfelelően a csapattagok egymást váltva 9 km - 12,4 km - 8,6 km - 12,2 km-es szakaszokat futnak. Az első futó lehet egyéni maratonista is, hiszen ez a váltó együtt rajtol és azonos útvonalon halad a fővárosunk legszebb pontjait érintő, maratoni mezőnnyel.
A vasárnapi váltók eseményinformációja ITT >>>

Értékelés, pontszerzés

A külön versenyben részvételi és eredményességi pontokat szerezhetnek az ügynökségek.
Részvételi pont: 1 db célba érkezett SPAR 4x2 km-es váltó 4 pontot, 1 db célba érkezett Tolle UHT Maratonstaféta 12 pontot ér.
Eredményességi pont: Mindkét versenyszámban a versenyt sikeresen befejező ügynökségi váltók eredményeinek sorrendjében adunk pontot az első 10 csapatnak az alábbiak szerint: 1. hely- 20 pont, 2. hely- 15 pont, 3. hely- 10 pont, 4. hely- 7 pont, 5. hely- 6 pont, 6. hely- 5 pont, 7. hely- 4 pont, 8. hely- 3 pont, 9. hely- 2 pont, 10. hely- 1 pont

Mindenki nyerni fog!

Az ADRun csapatok nevezési díjának 10%-ából létrehozzuk az "ADRun Alap"-ot, melyet a legjobban teljesítő (legtöbb pontot szerző) ügynökség használhat fel szabadon. Csak egy kikötés van: olyan lehetőségre kell fordítani az összeget, amelyik a csapatok közti előrelépést, a szakmai fejlődését segíti elő - legyen szó egy study tour-ról egy kedvenc városba; vagy egy látogatásról egy kedvenc ügynökségnél.

Az ADRun ünnepélyes díjátadójáról részletek hamarosan!

Nevezés és nevezési díj fizetés

A futás sorrendjében kitöltött nevezési lapokat hozzátok be személyesen a BSI nevezési irodájába legkésőbb szeptember 28-án 17 óráig (1138 Budapest, Váci út 152-156.,az M3 Forgách utcai megállója mellett), vagy küldjétek el a nevezési lapon feltüntetett email címre legkésőbb október 2-ig. Személyes nevezés esetén a csapatonként 10 000 Ft-os (szombati versenyszám), vagy 24 000 Ft-os (vasárnapi versenyszám) nevezési díjat a fenti címen fizethetitek ki készpénzzel, vagy kártyával. Emailben történő nevezés esetén a rajtszám átvételkor október 4-től a verseny helyszínén fizethettek készpénzzel, vagy kártyával.

SZOMBATI LETÖLTHETŐ NEVEZÉSI LAP >>>

VASÁRNAPI LETÖLTHETŐ NEVEZÉSI LAP >>>

Minden kérdésedre válaszolunk: +36 20 457 2795, hernadi.eszter@futanet.hu

FŐVÉDNÖK
Tarlos VÉDNÖK
Szijjarto Novák védnök NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ
budapest_logo EMMI logó KIEMELT TÁRSSZPONZOR
Nestle logó real nature Telekom 2013 TÁRSSZPONZOR
MÉDIATÁMOGATÓ
DIÉTA PARTNER
maxballon

fb share