Fuss, olvass, nyerj!


FUSS, OLVASS, NYERJ!

Ha a 9. Spuri Balaton Szupermaraton bármelyik napján, a versenyközpontban előfizetsz a Spuri Futómagazin 4 számára vagy meghosszabbítod a már meglévő előfizetésed, részt veszel egy sorsoláson.
Március 20-án, a Spuri Balaton Szupermaraton utolsó napján a helyszínen előfizetők között kisorsolunk egy 2 személyre szóló, 2 éjszakás, félpanziós hétvégét a Szépalma Hotel és Ménesbirtokon.

Ünnepeld meg a sikeres célba érést futótársaddal, családtagoddal, kerékpáros kísérőddel a Bakonyban, hazánk talán legeldugottabb szállodájában!

  • A 4 szám ára 3400 helyett 3000 Ft (750 Ft/lapszám)
  • Spuri Aranykártya tulajdonosoknak csak 2700 Ft (675 Ft/lapszám)

100 oldal futás, évente 4 alkalommal - a Spuri Futómagazin Magyarország első számú futással foglalkozó szaklapja! A lap minden évszakban megjelenik: márciusban, júniusban, szeptemberben és novemberben olvashatod a futóvilág legfrissebb híreit, legjobb történeteit, legnagyobb sztorijait és legújabb tanácsait.

A sorsoláson mindenki részt vesz, aki a március 17. és 20. között a 9. Spuri Balaton Szupermaraton versenyközpontjában (március 20-án 8 óráig) előfizet a Spuri Futómagazin 4 számára. Sorsolás a helyszínen, a 9. Spuri Balaton Szupermaraton ünnepélyes eredményhirdetése előtt lesz.

Spuri Futómagazinról bővebb információt itt találsz.

Kukkants be a gyönyörű Hotel Szépalmába most!

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖK
boka Ruzsics Krisztin balassa Hidvegi NÉVADÓ SZPONZOR
KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ
player.hu TÁRSSZPONZOR
Horalky_logo naturaqua Magnosolv új volvo MÉDIATÁMOGATÓ
metropol szuperinfo TÁMOGATÓ

fb share