Szeptemberi programajánló a BSI-től

Fuss a BSI-vel szeptemberben Budapesten nappal vagy éjjel, tarts velünk Szegeden vagy Kaposvárott, de kerékpározhatsz is a fővárosban! Íme egy kis ízelítő a programjainkból!

Szeptember 3-án melegíts be az őszre és a félmaratonra a Városligetben, a Metropol Nemzetközi Reggeli Futáson!

Szeptember 4-én a 26. Nike Budapest Nemzetközi Félmaratonnal indul az őszi futószezon - futhatsz félmaratont egyéniben vagy párban (11,4 + 9,7 km), a kezdők, kisebbek számára a Nike Ligetkör 3,5 kilométeres távját ajánljuk.

Szeptember 10-én egy különleges, éjszakai futással búcsúztatja a nyarat a Világjátékok Alapítvány és a BSI. A Nyárbúcsúztató 16. EDF Éjszakai Futás 6,2 kilométeres távja 21 órakor rajtol majd. Fuss velünk a lámpafényes Budapesten!

Szeptember 11-én a kerékpárosoké lesz az 56-osok tere! A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon szeretnénk bemutatni a biciklizés sokszínűségét, szakágait, érdekességeit - mindent, ami kerékpár. Vegyél részt a budapesti túrán a város kerékpárútjain, próbálj ki különleges kétkerekűeket, utazz riksán, nézd meg a kerékpáros bemutatókat!

Szeptember 17-én Szegeden 3,2 kilométeres futással folytatódik a K&H olimpiai futónapok sorozata a 6. K&H olimpiai futónapokon, szeptember 18-án Kaposvárott ugyancsak 3,2 kilométert futhatsz a 8. K&H olimpiai futónapokon.

Készülj a BSI őszi szezonjára!fb share