Jótékonyság a 36. Telekom Vivicittán

2019-es eseményünk jótékonysági termése 25,6 millió Ft volt, kíváncsian várjuk az idei "eredményt".

Ezen a versenyen a következő jótékony célok közül választhatsz:

Csinálj sportot a jótékonyságból!

2019-ban a Bátor Tábor több, mint 1500 daganatos és krónikusan beteg gyereket és családjait fogadott táboraiban, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A Telekom Vivicittán induló jótékony futók kilométereik jelképes örökbe adásán keresztül gyűjtenek adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Eddig 23 jótékony futó csatlakozott hozzájuk, gyűjtési céljuk összesen 3,9 millió Ft.

ITT CSATLAKOZHATSZ, VAGY ADOMÁNYOZHATSZ! >>>>

Gyermekrohamkocsi

A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői 22 év alatt több mint 55.000 bajba jutott kisgyerek ellátását végezték el, hazánk egyetlen mobil gyermek intenzív osztályaként. Az idei Telekom Vivicittán induló Futónagyköveteik 3 db speciális fecskendős pumpa beszerzését célozták meg. Az eszközök segítségével a megfelelő mennyiségű gyógyszert tudják bejuttatni a kicsik szervezetébe a szakemberek. Az eszköz ára: 600.000 forint / darab

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

Jane Goodall Intézet

Dr.Jane Goodall etológus, ENSZ békenagykövet 1977-ben hozta létre intézetét a csimpánzok és élőhelyük védelmének érdekében. Mostanra több mint 30 országban található tagintézet amelyek a helyi környezetvédelmi, társadalmi, állatvédelmi problémákat próbálják megoldani. A magyarországi intézet 2010 óta a környezeti nevelés segítésével és az állatvédelemmel a fókuszban. Futónagyköveteik hisznek abban, hogy a megfelelő környezeti neveléssel egy jobb és élhetőbb Világot tudnak létrehozni. Csatlakozzatok hozzájuk és támogassátok ti is a környezeti nevelési programunk, a Roots and Shoots fejlesztését!

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

Sportos Cukorbetegek Egyesülete

Az Egyesület a cukorbeteg gyerekek és felnőttek számára biztosít támogató közösséget, tanulási- és mozgási lehetőséget. Az 1-es típusú diabétesz egy autoimmun betegség, az AZONNALI inzulinterápia megkezdését igényli. A gyerekek esetében a tünetek egyik napról a másikra alakulhatnak ki és életveszélyes állapothoz vezethetnek, így nincs vesztegetni való idő! Támogasd idei jó ügyünket, ami segítséget nyújt ahhoz, hogy az 1-es típusú cukorbetegséget azonnal és fájdalommentesen diagnosztizálni lehessen!

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

SUHANJ!Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. 2016 nyarán megnyitotta SUHANJ! Fitness néven hazánk első integratív, teljes mértékben akadálymentes, épek és fogyatékkal élők számára egyaránt nyitott edzőtermét és futóklubját a Margitszigettől 300 méterre.

LEGYÉL TE IS SUHANGYAL, VAGY TÁMOGASD CÉLJAIKAT! >>>>

Megyünk Tovább Előre Alapítvány

Orvosok, ápolók és betegeik indulnak ismét együtt a Telekom Vivicitta 3x2 km-es váltójában jótékony céllal. Céljuk egy elektromos, a hosszan fekvő betegek számára a lehető legkomfortosabb fekvőhelyet biztosító betegágy adományozása az Országos Onkológiai Intézet számára. Az ágy abba a kórterembe kerülne, ahol az alapítvány létrehozatalát ihlető barátjuk feküdt hosszabb ideig 3 évvel ezelőtt.

Csatlakozz kampányukhoz vagy támogasd őket adományoddal!

Fuss a gyermekekért az UNICEF Csapattal!

Mi az UNICEF-nél abban hiszünk, hogy a gyermekkor egyszeri és megismételhetetlen. Az, hogy mi történik velünk gyerekként, alapjaiban határozza meg egész életünket, éppen ezért különös figyelmet kell szentelnünk a legkisebbeknek. Szervezetünk 190 országban és területen dolgozik azért, hogy minden gyerek számára biztosíthassuk a megfelelő minőségű élelmet, a tiszta ivóvizet, a nélkülözhetetlen gyógyszereket és védőoltásokat, valamint az alapvető oktatást. Az UNICEF jótékony futókövetei olyan hősök, akik a nagyszerű sportteljesítmény nyújtása mellett adománygyűjtőként a nehéz sorsú gyermekekért is felelősséget vállalnak.

Légy Te is az UNICEF sportkövete!

Jótékonysági sportcipő- és sportruha gyűjtés

Újra cserélted és neked már nincs szükséged a régire? Passzold át azoknak, akiknek szükségük van rá! Két helyszínen is várjuk a tiszta, jó állapotú jótékony adományokat. A BSI nevezési irodájában július 5-8-ig 8:00-17:00 között az előzetes rajtszám átvétel ideje alatt és a helyszínen versenyközpontban és a BSInfo sátornál. Ha cipőt adományozol, kérlek kösd össze a cipőfűzőt! Az adományokat - a rajtban hagyott ruhákkal együtt - a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak.

NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 TÁMOGATÓ
EMMI logó budapest_logo FŐVÉDNÖK
VÉDNÖK
Szijjarto KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo MÉDIATÁMOGATÓ
magyar_autoklub_logo PARTNER

fb share