Szakmai bajnokságok a Telekom Vivicittán - félmaraton és 10 km

Legyél szakmád, hivatásod 10 km-es ,vagy félmaratoni bajnoka!

A 37. Telekom Vivicittá egyéni 10 km-es és 21,1 km-es távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig), informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák, hivatások képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Regisztráció és részvétel a szakmai bajnokságokon

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. Azokra az online nevezési felületen a nevezési folyamat részeként regisztrálhatsz úgy, hogy a "szakmai bajnokság" legördülő menüsorban kiválasztod a fent felsoroltak közül a szakmád nevét.

Ha már korábban neveztél a két érintett versenyszámra, de akkor nem jelezted ebbéli szándékod és mégis részt szeretnél venni az informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok számára meghirdetett szakmai bajnokságok valamelyikén, írj egy levelet rajtszámod és szakmád feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgyában legyen benne a táv és a szakma. Bővebb információ ugyanitt kérhető.
A szakmai bajnokságokra történő regisztráció szakirányú felsőfokú végzettséghez kötött.

Külön szakmai eredménylisták

Az informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.

NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 FŐVÉDNÖK
VÉDNÖK
Szijjarto TÁMOGATÓ
EMMI logó budapest_logo KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo PARTNER
maxballon

fb share