Szakmai bajnokságok a Telekom Vivicittán - félmaraton és 10 km

Legyél szakmád, hivatásod 10 km-es ,vagy félmaratoni bajnoka!

A 39. Telekom Vivicittá egyéni 10 km-es és 21,1 km-es távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező pedagógusok (az óvodapedagógustól a középiskolai tanárig), informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok számára.

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák, hivatások képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Regisztráció és részvétel a szakmai bajnokságokon

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. Azokra az online nevezési felületen a nevezési folyamat részeként regisztrálhatsz úgy, hogy a "szakmai bajnokság" legördülő menüsorban kiválasztod a fent felsoroltak közül a szakmád nevét. Ha így nevezel semmi további tennivalód nincs.

Ha elmulasztottad a fenti módon jelezni a szándékod és mégis részt szeretnél venni az informatikusok, jogászok, közgazdászok, orvosok, mérnökök és pedagógusok számára meghirdetett szakmai bajnokságok valamelyikén, akkor (és csakis akkor) írj egy levelet rajtszámod és szakmád feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hu címre. A levél tárgyában legyen benne a táv és a szakma. Bővebb információ ugyanitt kérhető.
A szakmai bajnokságokra történő regisztráció szakirányú felsőfokú végzettséghez kötött.

Külön szakmai eredménylisták

Az informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok és pedagógusok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd.

FŐVÉDNÖK
VÉDNÖK
NÉVADÓ SZPONZOR
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
ESEMÉNY TECHNIKAI PARTNERE
TÁMOGATÓ
budapest_logo maxballon

fb share