Jótékonyság a Telekom Vivicittán - 2022

Már nevezéskor lehetsz jótékony sportoló!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 37.Telekom Vivicittá versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

Legyél te is Gyermekmentő!

Alapítványunkat azért hoztuk létre 1999-ben, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítsük az Országos Mentőszolgálat munkáját. Magasan képzett gyermekmentős csapataink, speciális mentőautóink hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 21 évben több mint 58.000 bajba jutott kisgyermeken segítettünk.

Támogasd a Gyermekrohamkocsit!>>>>

Támogasd a SUHANJ! vidéki csoportjainak létrehozását!

A mozgás öröme mindenkié, vallja a SUHANJ! Alapítvány, amely a sikeres fővárosi működés után a Te segítségeddel 2022-től már vidéken is erőt ad a fogyatékossággal élőknek.

Támogatom a SUHANJ! vidéki csoportjainak létrehozását! >>>>




A Margitszigeten még ezekkel a szervezetekkel találkozhatsz

Az Élménykülönítmény a Bátor Tábor jótékony sportolói közösségeként született meg 2011-ben. A lilapólósok 11 éves története alatt több mint 2500 jótékony sportoló közel 285 000 000 forintnyi összegyűjtött adománnyal változtatta meg súlyosan beteg gyerekek és családjaik életét. Légy te is részese a tavaszi futóünnepnek, és fuss Budapest legszebb részein. Válassz egy számodra szimpatikus távot, és teljesítsd a 37. Telekom Vivicittát jótékonyan a Bátor Táborért. Csatlakozz az Élménykülönítményhez és segítsd súlyosan beteg gyerekek gyógyulását futásoddal! Mi ott leszünk majd és szurkolunk neked. Várunk a csapatban!

Itt csatlakozhatsz, vagy adományozhatsz >>>

Az Ökumenikus Segélyszervezet a kezdetektől fogva segíti az orosz-ukrán háború elől menekülőket a határ mindkét oldalán. Ha te is szeretnéd támogatni a menekülő családokat, gyerekeket akkor ezt megteheted a Telekom Vivicittá mindkét napján a Segélyszervezet sátránál, ahol adományodért cserébe a szolidaritást jelképező karkötőt is kaphatsz. Adományozni tudsz az alábbi linkre kattintva: www.segelyszervezet.hu/haboru , vagy a 1353-as telefonszám felhívásával is.

APálferi Karitászés a Pálferis közösség már negyedik alkalommal vesz részt a Telekom Vivicittán. 2022-ben a 10 éves Tábitha Gyermekhospice Házat támogatjuk. A gyermekek hospice ellátása nem könnyű feladat, de ők mindezt olyan szívvel és emberséggel teszik, ami példaértékű.Mostani adománygyűjtésünk célja a Tábitha Ház beteg gyermekeinek ápolását szolgáló speciális, új elektromos ágy beszerzése, melynek értéke 1.000 000 Ft.

Itt adományozhatsz >>>>

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége a szervátültetett és a szervátültetésre váró emberek hosszabb és minőségi életéért dolgozik, aktív és tudatos életet élő, egymást segítő közösséget alkotva. A szervátültetéssel mindannyian újabb esélyt kaptunk az élethez, de az új élethez gyakran segítségre van szükség. Segélyalapunkat a halmozottan hátrányos helyzetbe került szervátültetettek és az érintett családok megsegítésére hoztuk létre: Magyarországon több mint 5000 szervátültetett ember él!

Itt adományozhatsz >>>>

Az UNICEF Csapat egy jótékony sportközösség, mely a világ veszélyben élő gyermekein segít, és részt vesz az ország sporteseményein - most a Telekom Vivicittán Te is velünk futhatsz a gyerekek biztonságáért és a fenntartható jövőért! Kampányunk témájának idén a klímavédelmet választottuk, de szeretettel várjuk azokat a futókat is, akik az ukrajnai háború kapcsán szeretnének inkább segíteni és saját adománygyűjtő kampányt indítani. Az UNICEF Ukrajnában is ott van: támogatjuk az egészségügyi szolgáltatásokat, az élelmezést, a tiszta vízhez való hozzáférést, az immunizációt, az oktatást, a gyermekek és családjaik védelmét. Légy a közösségünk tagja, és élvezd a segítségnyújtás örömét!

További információ az adományozásról>>>

A Várva Várt Alapítvány elsődleges célja, hogy a megfogant magzatok várva várt személyként születhessenek meg és szerető családban nőhessenek fel. Az elmúlt években több, mint ezer esetben tudtunk segíteni a kritikus anyagi, vagy családi helyzetbe került kismamákon és újszülöttet gondozó családokon országszerte, hogy gyermeküket vér szerinti családjukba hazavihessék, ha pedig a hazagondozás a körülményeik miatt nem lehetséges, a kisbabájuk szerető otthonban cseperedjen fel. Jelenleg több, mint harminc család állandó gondozását végezzük, és az ukrajnai menekültek megsegítésében is részt veszünk, mind a nagyvárosokban, mind a határ menti településeken.

Itt adományozhatsz >>>

Jótékonysági sportcipő és sportruha gyűjtés

Újra cserélted és neked már nincs szükséged a régire? Passzold át azoknak, akiknek szükségük van rá! A Margitszigeten az előzetes rajtszám átvételkor a Versenyközpontban és a BSInfo sátornál elhelyezett gyűjtőládákba teheted a tiszta, jó állapotú sportcipőket, sportruhákat. Ha cipőt viszel, kössed össze a cipőfűzőket, hogy párban maradjon az adományod! Az összegyűlt adományokat - a rajtban hagyott ruhákkal együtt - a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak.

NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 FŐVÉDNÖK
VÉDNÖK
Szijjarto TÁMOGATÓ
EMMI logó budapest_logo KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo PARTNER
maxballon

fb share