Jótékonyság a Telekom Vivicittán - 2022

Már nevezéskor lehetsz jótékony futó!

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt "jótékonysági terméket" amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A "jótékonysági termékek" nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 37.Telekom Vivicittá versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célt támogathatod adományoddal:

Legyél te is Gyermekmentő!

Az életveszélyes állapotú kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. 1999-ben Alapítványunkat azért hoztuk létre, hogy különleges Gyermekrohamkocsik és gyermek mentőorvosi kocsik elindításával segítsük az Országos Mentőszolgálat munkáját. Magasan képzett gyermekmentős csapataink, speciális mentőautóink hatékonyságát bizonyítja, hogy az elmúlt 21 évben több mint 58.000 bajba jutott kisgyermeken segítettünk.

Támogasd a Gyermekrohamkocsit!>>>>

NÉVADÓ SZPONZOR
Telekom 2013 TÁMOGATÓ
EMMI logó budapest_logo KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOR
cornexi_logo PARTNER

fb share