27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás

2012. április 01.

Április 1-jén hét különböző táv rajtjához várta a futókat a Margitszigetre a 27. Telekom Vivicittá Városvédő Futás.
A tavasz legnagyobb szabadidős eseményén több mint 13.200-an indultak, ez volt minden idők második legnagyobb budapesti Vivicittája.
A napsütéses, de szeles időben 133 millió futólépést tettek meg a résztvevők Budapesten.

A Telekom dolgozói közel 4500 kilométert futottak összesen, így jótékonysági akciójukban alapként ezt az összeget szorozták be 100 forinttal az SOS Gyermekfalu javára, de a cég ezt megduplázta, majd kiegészítette, és egy 1 millió forintos csekket nyújtottak át az SOS Gyermekfalu képviselőjének.

A Kanyó Zsolt gerelyhajító paraatléta paralimpiai kijutására a Mozdulj! Közhasznú Egyesület által kezdeményezett adománygyűjtő akcióban 243.000 forintot sikerült összegyűjteni. Zsolt maga is részt vett az esemény 6,2 kilométeres Midicittá távján.

A 800 méteres Családi Futáson együtt állhattak rajthoz gyerekek, szülők, nagyszülők. A 3,2 kilométeres Minicittán két rajtot is indítottak, az elsőnél többezer iskolás futott együtt.

Az eseményről bővebben itt olvashatsz.

Itt találod az eseményen készült fotókat.

Idézd fel az esemény legemlékezetesebb pillanatait!

NÉVADÓ SZPONZOR Telekom 2013 KIEMELT TÁRSSZPONZOR KIEMELT MÉDIATÁMOGATÓ: Neo FM TÁRSSZPONZOR timex Horalky_logo Verbena_logo MÉDIATÁMOGATÓ metropol wellnes_cafe maxima hazipatika Funzine joy logo TÁMOGATÓ budapest_logo

fb share